Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki az erősebb a Naruto-ból?

Ki az erősebb a Naruto-ból?

Figyelt kérdés

Orochimaru vagy Pain?

Konan vagy sasori? (mert régen harcoltak)

[link]

eredeti story. nem tudom elképzelni, hogy konan ért valamit sasori ellen.

2014. márc. 16. 02:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Pain visszont legyőzni Orochimarut! De azért Ha Orochimaru formában van nem menne Painek könyen a dolog!
2014. máj. 14. 22:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Itachi elveri mindkettot, pein ellen kicsit nehez dolga lenne de biztosan gyozne, ha nem hat ra a sharingan meg mindig ott a susanoo meg az amaterasu.. pein mar lattam vesziteni (naruto ellen) itachi meg nem lattam hogy valaki legyozte volna, es most ne kezdjetek nekem mondani sasuket, mert nem sasuke nem gyozte le!
2014. máj. 15. 13:05
 23/26 A kérdező kommentje:
Tudom:D itachi legyőzné obitot is (obito nem lenne elég itachi ellen: legyező csapkodás.. meg átenged mindent magán, ez ellene kevés) Főleg h a legokosabb ninja. Pein-t is hamar elkalapálná.. Sasuke ellen meg hagyta magát:) + beteg volt.. az akkori sasukét ha meg akarja ölni kb 10 mp lett volna.
2014. máj. 15. 13:32
 24/26 A kérdező kommentje:
Kabuto is csak azért ennyi idő volt mert nem szabadott megölni/megsebezni edo tensei megszűntetése érdekében.. ha ez nincs, ennek se sok időt szánnék.
2014. máj. 15. 13:33
 25/26 anonim ***** válasza:
elozo vagyok, ht Obito ellen mar kuszkodie kellene, marmint obito mostani formajara ertem a mangaban, de igen siman az eredeti ereje nem lenne eleg itachi ellen, de mostmar nem lenne itachinak eseje ellene.
2014. máj. 15. 17:54
 26/26 A kérdező kommentje:
hat a jinchuriki ellen nem nyerne itachi :).. mondjuk ki tudja.. mindíg kitalál valamit.
2014. máj. 15. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!