Ki az erősebb a Naruto-ból?
Orochimaru vagy Pain?
Konan vagy sasori? (mert régen harcoltak)
eredeti story. nem tudom elképzelni, hogy konan ért valamit sasori ellen.
Nem olyan biztos a sima győzelme lenne Pain-nek.Jiraya is csúnyán megizasztotta.Ha a halotakat feltámasztó képességű paint elintézi Jiraya nyert volna.De Jira meghalt Orochimaru még mindig él.Piszok szívós.Konan harcolt Obito ellen aki sztem jóval erősebb Sasorinál és egész jól bírta.
Szóval:Orochimaru vs Pain-60% esély pain győzelemre
Konan vs Sasori-Kiütés Konan javára
Sajnos Orochimaru halhatatlan. Elégszer ölték meg már, hogy ezt tudjam.. :) Pain ellen is tuti túlélné..
Konan és Sasori? Hmm. Nem tudom, de Konannak szurkolok. :D
Itachi vs Pain: Szerintem Pain győzne, mert túlerőben van, és Itachinak nem biztos hogy az összes Pain-t sikerülne illúzióba ejtenie. Meg amúgy is, egy saringan 7 rinnegan ellen? Egyértelmű.
Itachi vs Orochimaru: Ha Itachinak sikerülne csabdába ejtenie Orochimaru-t úgy mint Kabuto-t, akkor talán győzne. :) De ez nem valószínű. :( Szerintem itt Orochimaru győzne.
Rinneganra nem hatnak a sharinganos genjutsuk ez benne volt valamelyik fejezetben vagy fillerben.
Orochimarut is meg lehet ölni, ha kiszívja a lelkét vagy elzárja, orochimarunak meg közel nincs annyi ereje, hogy kitörjön abból amiből a kyuubi, meg ugye paint elég szarul nézett ki miután egész konohát felrobantotta, szóval pain legyőzné orochimarut...
Okai: Ha madarát kelti fel, akkor madara kitör az edobol és nem öli meg peint.Naruto is csak azért verte be, mert nem tudta használni a Shinra Tenseit..
Ha felkelti a Kagékat, akkor peinek még mindig ott a Gedou Mazou. De annyi ideje nem lenne orochinak, mivel ha elkapja pein és kiszívja a lelkét neki kampó, ugye a chibaku tensei-el könnyen elkaphatja....
Akkor konan vs sasori:
Azon a képen még Sasorinak nem volt bábteste...
Igaz hogy durvák a bábjai, de Konan már elég régóta, mikor yahiko élt már kb fillerekből stb kb ugyan ekkora ereje volt, mint mikor obitóval küzdött, szóval elképzelhetőnek tartom.
Én felvetésem az, hogy Konan leverte és csatlakozott az akatsukihoz
Még régen valahol olvastam a neten hogy Itachi a harmadik legerősebb! Az erő sorrend valahogy igy lenne a Animében!
Hashirama Senju , utána Madara Uchiha, aztán meg Itachi Uchiha! Gondoljatok bele Kakashi menyi ídőbe telt neki legyőzni ugy hogy még vissza is fogta magát! Vagy a szuper erős Kigyó remete formában lévő Kabutot is sikerült legyűrnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!