Ki az erősebb a Naruto-ból?
Figyelt kérdés
Orochimaru vagy Pain?
Konan vagy sasori? (mert régen harcoltak)
eredeti story. nem tudom elképzelni, hogy konan ért valamit sasori ellen.
2014. márc. 16. 02:38
1/26 anonim válasza:
Pain 10x-en lealázza orochimarut ez nem kérdés.
Sassori vs Konan-nél tuti sassori győzne, Konan nem valami erős a tobival való kűzdelemnél Tobi megse erőltette magát.
2/26 anonim válasza:
Persze,h meg se erőltette magát. De csak azért, mert van egy nagy kupac Rinneganja és egyet felhasznált egy Izanagira... anélkül bajban lett volna, nézd vissza h így is h nézett ki a támadás után.
3/26 anonim válasza:
De a kérdésre válaszolva, sztem Sasori nyerne Konan ellen, mivel Konan lényegében papír és Sasorinak van beépítve tűz fegyvere... Az Oro vs Pein érdekesebb lenne, mert Oro tudna Edo Tenseijel életre kelteni embereket és akármikor egy új testet ölteni, de Pein 2 útja is képes volt az ellenfél lelkét kiszívni, szal sztem ő nyerne.
4/26 anonim válasza:
Előző Konan az akatsuki közel leggyengébb tagja és Tobi nem rinnegant használt fel hanem sharingant és kb 2db jutsut használt ellene úgy hogy Konan előre csapdát állított, ha Tobi mindent belead akkor szinte megse sérü ugyanis a tér-idő jutsu-val át is sétálhatott volna az akadályokon. Rinnegant pedig nem lehet csak úgy csinálni ahhoz kellenek Hashirama génjei, Tobinak pedik csak 1 db van amit Madarától kapott.
5/26 anonim válasza:
Jah és az edo tensei nem úgy működik hogy csettintesz és készen is van ahhoz idő kell(nem kicsi), és előre fel kell készülni, ha szemtől-szembe találkoznak orochimarut legyőzné pain, ha pedig edo tenseiel jön ahogy mondod ki tudja szippantani a lelket de az is elég ha egy akkora shinra tenseit küld rá/rájuk mint konohára.
6/26 anonim válasza:
ja igen Sharingant akartam írni, persze h felkészült rá, de ha tudott volna akk a szeme speckóját használta volna és nem kell feláldozni egy Sharingant meg megsérülni, mondták is mindketten h túl gyorsan és túl sok jegyzet robbant. Oro meg általában fel van készülve a dolgokra
7/26 anonim válasza:
Konohamaru mindenkinél erősebb.
8/26 anonim válasza:
Orochimaru nem hiszem, hogy nyílt harcot vállalna Pein ellen, mert az túl egyoldalú lenne.
A második már nehezebb eset. Amíg Konan papírrá tud változni, addig a bábok nem hatékonyak ellene, viszont nagyon sok bábja van Sasorinak.
9/26 A kérdező kommentje:
hát de látod, hogy megtörtént:D.. eredeti story.. naruto ultimate ninja storm revolutionban lesz benne :).. és eredeti anyag lesz 50 perces az akatsukiról :D. szóval harcoltak régen.
2014. márc. 18. 02:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!