Van ilyen anime? Lent kifejtem
Nehezen bírtam elkezdeni, de kezdem.
Láttam a Mirai Nikki-t, SAO-t, olvasom a Rosario+Vampire II-t, elolvastam a Vampire Knight-ot.Nem találok.... Nem találok olyan animét, amit szívesen megnéznék. Mirai Nikki tetszett, mert a maga módján jó volt, a sao is, bár sablonos.Vampire Knight a vége miatt nem tetszett, no a története inkább kényszerített volt, ami nem tetszett.
Ilyen romantikus+akcióval fűszerezett animéket, akár mangákat tudnátok mondani?
Mirai Nikki-ben nagyon tetszett yuno-yukki kapcsolata(a jó részek). Fontos lenne, hogy befejezett legyen, s Happy End.
Jó most lehet AnimeAddicts-ba beírod, hogy romantikus animék, de a 90%-a nem olyan, mint ami nekem kell..
Fontos lenne, hogy 2000 utáni legyen, a régiket nem szeretem.
amúgy meg attol függ ,hogy hogy fogod fel. egy romantikus anime lehet rossz vagy jó is ezt te döntöd el de már láttam több százat annak mondjuk csak a 65%-a tetszett de van más akinek mind a 100% ezt te döntöd de ezen a linken keresgélhetsz egy ideig sok jó van csak találd meg :)
Kyoukai no kanata
Inu x boku ss
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Charlotte
Meg még az Akatsuki no Yona-t ajánlanám, bár a befejezése csak mangában van meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!