Lehetetlen ilyen animét találnom? Kihívás!
igen azt már láttam és az mondjuk tetszett is nagyon, miután láttam azután kezdtem el ilyen animét keresni:)
de azért köszi:)
Mások válaszát is várnám ha tud ilyet! :)
köszi szépen!:)
aki tud írjon, kérem!:)
az volt életem első animéje, azóta is imádom :) Sesshoumaru fan vagyok :) köszönöm azért :)
Továbbra is írom, hogy aki tud segíteni kérem írjon :)
A Full Metal Panic ilyesmi, mondjuk az sulis, meg lehet hogy azt már láttad is. Kaicho wa Maid Sama elég jó, csak az is sulis, meg a pasi nem annyira bunkó, inkább fura. Csak mindkét esetlben ember a fiú.
De mondjuk ott van a Humanoid Kikaider, ahol a fiú egy robot és beleszeret a csajba, de nem túl nyálas és akció az rengeteg van. Annyi hogy a pasi nem épp mondható bunkónak, csak tudatlan és folyamatosan tanul az emberektől, mivel hogy robot. Csupán 13 rész, érdemes megnézni ha még nem láttad.
Remélem találsz valami jót amit keresel.
Hiiro no kakera
Mivel lelkierőm kevéssége miatt nem bírtam megnézni ezt a csodát, nem biztos hogy minden passzol (ez is jó ajánlás...)
köszönöm a válaszokat!:))
továbbra is mondom aki tud írjon ilyet kérem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!