Ha nincsenek megfelelő kapcsolataim, akkor diákként kb lehetetlen lesz munkát találnom?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja hogy ilyen-olyan huszadik ismerőse által szerzett munkát...enélkül nem is lehet? Egyetemista vagyok, kb bármit elvállalnék, persze a normális határokon belül. Nem vagyok antiszoc, de valahogy mégsem olyan körökben mozgok,ami most jól jönne.2011. ápr. 19. 11:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem ilyen diákmunka közvetítőknél találnál te is valamit.
2/4 anonim válasza:
Sajnos én is ezt tapasztaltam...
9 hónapig kerestem munkát, végül az egyik szomszédunk segített munkához.
De például a nővéremnek "saját erejéből" sikerült (igaz neki is majd 1 év kellett hozzá és 4 éve volt).
3/4 anonim válasza:
Ez így van.
Pont tegnap mesélte az egyetemen az egyik tanár, hogy lehet majd nekünk akármilyen diplománk, ha nincsenek jó kapcsolataink, cs*szhetjük.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez valahol hozzáállás és szerencse kérdése is.
Barátnőm mindenféle ismeretség nélkül 3 óra alatt talált magának egy nagyon jó munkát amit iskola mellett tud végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!