Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van ilyen anime?

Van ilyen anime?

Figyelt kérdés

amiben action van és a főszereplő egy fiú (nem vagyok lány ezért nem nagyon szeretem a lány főszereplőt) és egy lány főszereplő de a lány védi meg a fiút a "rossz" dolgoktól

lehetőleg ne legyen rövidebb 12 résznél de ha muvie akó jöhet kevesebb részes is remélem világosan magyarázok aki nem értette annak meg fogalmazom másként akinek pedig világos annak előre is köszönöm

2014. jan. 23. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Mirai Nikki megfelel ennek a kikötésnek... meg még talán a Deadman Wonderland is. Csak már nem elékszem a végére...
2014. jan. 24. 11:50
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi széped mind a kettőt láttam

ha valaki tud még pls írjon :)

2014. jan. 24. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Chaos Head talán? Ez teljesen megfelel annak amit leírtál, mondjuk nekem annyira nem tetszett... érdekes egy anime ._.
2014. jan. 25. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Rosario to Vampire, csaj védi meg a csávót.

Strike the blood, itt csávesz a főszereplő.

2014. jan. 25. 07:41
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen megnézem őket :)

nyugodtan írjatok aki még tud:)

2014. jan. 25. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk csak most kezdtem bele, de az első 3 rsz alapján megfelel a Haiyore Nyaruko-san is.
2014. jan. 25. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2014. jan. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!