Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek ki a "legtrollabb"...

Szerintetek ki a "legtrollabb" animekarakter? :D

Figyelt kérdés
Női, férfi karakter egyaránt jöhet. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Lehetőleg azt is tegyétek hozzá, hogy miért pont azt a szereplőt választottátok:)

2014. jan. 22. 11:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Inu x Boku SS Ririchiyo pasija az a kutya, aki a szolgája volt, nagyon felbaszott az a tag..
2014. jan. 22. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Legtrollabbat" nem tudok, de nekem nagyon tetszett

a Wolf's Rain-ből a bagoly (MINDÖRÖKKÉ KEDVENC, egy idő után már sírva-röhögve borultam az asztallapra, ha csak megláttam)

a Code Geass-ból Lloyd (Puding) gróf

a Fruits Basket-ből Shigure

és a 07-Ghost-ban is volt egy csávó, akinek a nevére nem emlékszem, de volt egy jelenete, ahol majdnem leestem a székről, annyira röhögtem.

2014. jan. 23. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
De nézd meg.. ririchiyo pasija egy troll :D Bár, csak akkor nézd emg, ha van türelemed hozzá
2014. jan. 23. 15:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Második:

A 07-Ghost-ban szerintem vagy Frau vagy Castor lesz, rajtuk lehetett a legtöbbet röhögni:D vagy még Hyuuga, ő se semmi.

Az Inu x Boku SS-t és a Fruits Basket-et még nem láttam, így róluk nem tudok véleményt mondani, de a bagollyal és Puding gróffal egyetértek:D

2014. jan. 23. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Soul Eater - Excalibur... szerintem ezt nem kell magyarázni.
2014. jan. 23. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Dragon Ball Zed: Satan (magyarul Herkulesnek lett mondva).
2014. jan. 23. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kaichou wa Maid-sama-Usui

Az udvarlási módszerei és a pofái nálam örök kedvencek :D

2014. jan. 24. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Jaj, Maria Holic, fuuu, mekkora egy perverz, mazohista, cross-dresser troll.

Myoga, a bolha, állandóan idegesíti Inuyashat, és mégha ad is egy-két jó tanácsot, mindig elfut ha veszély van...de azért nem annyira troll...

2014. jan. 24. 22:08
 9/10 anonim válasza:
Kimi ni Todoke- Pin :DDDDD
2014. jan. 24. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok: igen, Hyuuga volt az, csak nem jutott eszembe a neve. Bár most, hogy így belegondolok, az Inu x Boku SS-nek is tényleg nagyon troll karakterei vannak. :D
2014. jan. 26. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!