Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki az aki utálja a Narutót?...

Ki az aki utálja a Narutót? Miért?

Figyelt kérdés
Én szeretem , de nem olyan fanatikus módon hogy shurikengyűjteménnyel , meg eredeti jelmezekkel kelek meg fekszem . Szóval ki az akinek nem szívügye a Naruto s ha igen miért ? Érdekelne , sokan mondják hogy sz@r meg minden , de ha érvelnének mellette hogy miért az... jó lenne.

2013. dec. 25. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Első válaszolóval egyetértek.

Nem tetszik nekem:

Sasuke mit akar egyáltalán,

a meggondolatlan gondolkodása,

miért favorizálja őt kishimoto, meg úgy általában az uchihákat;

sakura karaktere miért ilyen béna, elvileg főszereplő, de sehol sincs Narutohoz és Sasukéhez képest

Sakura gondolkodása, minden nő szégyene, te képes lennél még mindig azután menni aki nemtomhányszor megakart ölni..

Az utolsó harc túl hosszú plusz nagyon béna, újabb és újabb ellenség jön elő, és milyenek az indokaik...

a rengeteg megválaszolatlan dolog (spoiler: miért akart kaguya hadsereget felállítani stb.)

sablonos sztori

Spoiler!

aki most olvassa a jelenlegi "ellenség" miért akarja kinyírni a kagékat??? mintha ők tehetnének bármiről is. megölésük semmi eredményt nem hoz, mert a háború után már béke lett volna és amúgy is nekik köszönhető, hogy együtt tudtak felállni madara ellen (Gaara beszéde), már az is nagy dolog volt, hogy minden falu együtt tudott összeállni és együtt harcolni az ellenség ellen, erre meg ez a nagyon sötét valaki meg akarja ölni őket. Ez is csak sasuke értelmetlen gondolkodása. Bár ezt már említettem fent.

Minden egyes új résznél a fejemet fogom, hogy mi ez..

2014. szept. 30. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Ha megnézel egy-két "minőségibb" animét ,akkor utána rájössz mi a baj vele összehasonlítva a kettőt. (Pl. Code Geass, FMA Brotherhood stb...)

Először csak a mangáról: feleslegesen hosszú a történet, irreális a vezetése (háborúban gyak. nem halt meg senki), kevés drámai elem, kidolgozatlan karakterek, ezek közül legidegesítőbb a két főhős: Naruto irreálisan optimista és SOHA nem kellett nehéz döntést hozni, karaktere a valóságban teljesen töketlen és életképtelen lenne, a másik Sasuke aki úgyszintén állandóan hülye döntéseket hoz, az ő történetét Kishi egyszerűen úgy írta meg, hogy mindig árral szemben ússzon (mikor Akatsuki erős volt akkor ellenük harcolt, mikor a Shinobik akkor ellenük, mikor Tobiék megint ellenük, mikor végre győztek akkor meg NArutoék ellen)....

... egy értelmes történetet elő lehet adni 50 részben is, de ha sokat mondok akkor 200 résznek elégnek kell lenni, nem 600-ban !

... és akkor az anime: gyenge a minősége, a részek futószalagon jönnek, rengeteg a hiba a történetben és az olyan hülyeségek amik csak úgy tudtak benne maradni, hogy a készítők leszarják, hogy mit adnak a ki a kezükből.

+ Sok a filler, amik ráadásul gyengék is, pl. Code Geass fillerek nekem tetszettek, szóval az sem igaz, hogy minden filler szar.

2014. szept. 30. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem. Nekem pusztán az, hogy nem nekem való.
2014. szept. 30. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Én eleinte szerettem, de az már kb akkor volt, amikor elkezdődött a shippuuden vagy mi. :D Izgalmas volt, jó volt, de már akkor sokat utálták. :( Sose értettem... Új részeket nem láttam, de kommentek alapján inkább azokat nem szereti a nép. :D

A másik meg hogy rengetek anti-animés van, akik gyerekesnek, lúzernek, bénának és visszataszítónak tartja az összes animét. Nyilván ők meg azért utálják a Narutot... :D

2014. okt. 2. 19:34
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
*rengeteg :D
2014. okt. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!