Nézi/nézte valaki a Narutot?
Én a Narutot csak a 150. részig néztem, a Shippuudent meg az utolsó 10, 20 rész kivételével végig.
A Mangát mostanában jobbszeretem olvasni, mert kevésbé időigényes.
A Filmek nem rosszak, délutáni kikapcsolódásnak tökéletes.
A folytatása,a Naruto Shippūden sokkal jobb,érdemes megnézni.Az alap Narutot végig láttam,a Shippūdennél pedig most a 200. részek körül vagyok még,sajnos.Amúgy a filler részeket ajánlatos kiugrani.
Én csak 2 filmet láttam,az utolsó kettőt.A Naruto Shippūden Movie 5:Blood Prison-t tartottam a legjobbnak.
Nem szükséges,semmi fontos nem derül ki,amit feltétlenül fontos lenne.Szórakoztatás céljából csinálták,semmi lényegeset nem tesz hozzá a történethez. :)
Én a Naruto-t már nem is szeretem,csak a Shippuden-t.Az NS-hez képest a sima Naruto-nak nem is figyeltek annyira oda a grafikájára.
Máskülönben a Shippuden-ben a fillereket nem muszáj megnézni.
Amúgy megjegyzem,alap Naruto-ban amiután Sasuke elszökik,végig majdnem az egész filler ...
Amúgy az NS 6. filmje is nagyon jó,de nekem még mindig az 5. a kedvenc ^^
Engedtessék meg most egy eltérő vélemény:
Én már csak azért nézem a Narutot, mert látni akarom a végét. Hogy az animet miért nézem azt én magam sem értem, de reménykedem abban, hogy a Pierrot kirúgja a mostani csapatot, bár tudom, hogy az lehetetlen, mert itt szándékos ellentét van Kishi és a készítők között. Mert ennyire elrontani egy egyébként jó mangát (legalábbis 600. részig az volt) itt már csak szándékosan lehet.
Én fillerek miatt útáltam meg a Narutot.
A Part 1 végén még hagyján, de a Shipppuudent fillerekkel azok szerencsétlen animátorok gagyivá csinálják:
- Sora: Inkább érdekes volt, mint izgalmas. Csak azért csinálták, hogy Asuma villogjon egy kicsit, mielőtt kinyírják.
- Guren: Egy hihetetlenül béna történetszálnak indult (mert midnenki tudta, hogy mi lesz a Háromfarkúval + azt egyébként is még Kakuzuék kiiktatása előtt kapták el, tehát szembement az eredeti történettel. Mindezek ellenére ráéreztek valamire a készítők, mert a Guren-Yuukimaru szál érdekessé tette a dolgot, de még ígyis több ellentmondás volt ebben a fillerben.
- Utakata: Inkább érdekes volt, mint kidolgozott.
Aztán Pein legyőzése után elszabadult a pokol.
Nem az a baj, hogy fillerek, mert ha pénzmánia miatt a Pierrot nem tudja abbahagyni 1-2 évre, amíg újra leismétli a 173 részt, akkor legalább "színvonalas" fillereket csináljanak. Na és ez az, ami nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!