Tudnátok mondani YAOI Animéket?
Figyelt kérdés
Eddig a Junjou Romanticát és a Sekai Ichi Hatsukoit láttam, mind a kettő eszméletlen jó volt. *-* De sajnos többet nem tudok. Illetve ha szükséges, szerintetek milyen sorrendbe nézzem őket? Mert ezt a két animét ismerősöm ajánlotta, azt mondta, ha yaoit szeretnék nézni, ezzel a kettővel kezdjem, ha ezek bírom, mehet majd a többi. De feliratos legyen mindenféle képen, mert máskülönben nem fogom érteni. :)2013. dec. 24. 23:09
31/34 anonim válasza:
Dakaretai otoko ichii SEIYUU nekem ez kedvencek között van
32/34 Korina :D válasza:
Szrintem lehet kesőn írok xd 2013 ba raktad fel a kérdéstXd de a Ybc-t és a Super loverset muszáj megnézned.😁
33/34 SheYaguchi válasza:
Yarichin bitch club
Dakaiichi
Love stage!!
Hitorijime My Hero
Boku no Pico
34/34 anonim válasza:
Én a ybc (yarichin b.club) al kezdtem,valamiért végig bírtam nézni. azután jött a dakaichi, amit még nem néztem végig. Bele kezdtem még a bokunopico ba is, aminek az első részét láttam, de azt egyáltalán nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!