Tudnátok mondani YAOI Animéket?
Figyelt kérdés
Eddig a Junjou Romanticát és a Sekai Ichi Hatsukoit láttam, mind a kettő eszméletlen jó volt. *-* De sajnos többet nem tudok. Illetve ha szükséges, szerintetek milyen sorrendbe nézzem őket? Mert ezt a két animét ismerősöm ajánlotta, azt mondta, ha yaoit szeretnék nézni, ezzel a kettővel kezdjem, ha ezek bírom, mehet majd a többi. De feliratos legyen mindenféle képen, mert máskülönben nem fogom érteni. :)2013. dec. 24. 23:09
21/34 anonim válasza:
Nálam a super lovers és a tight rope mindent vitt. :)
22/34 anonim válasza:
No.6, ez ugyan csak shounen ai, de mégis, egyszerűen csak csodálatos. Én az utolsó részét végigbőgtem, annyira gyönyörű<3
Super Lovers, Love Stage, Papa To Kiss In The, Koisuru Boukun, Kono Danshi részek, Tight Rope, Ai no kusabi, Gravitation.
23/34 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi, a Papa To Kiss In The DARK részét lehagytam:/
24/34 anonim válasza:
Gakuen heavent mindenképp nézd meg, gyenge shounen ai de imádom xd vicces :D amúgy nálam ha egy anime nem bishounen, egy yaoi vagy shounen ai, bele se nézek. :D
25/34 anonim válasza:
Yuyy, elcsaklizták már előlem a jó kis yaoi animéket....xd
de azért mondok eggyet, ha még érdekel téged a műfaj, mert
látom már elég régi a kérdés...
Ten Count, ez manga, de kötelező darab, még fut. de egyszerűen Whhhhhaaaaa*-* remélem, majd a közeljövőben készítenek majd belőle animét.
Yuri!!!!! on ice! ez is még futó, már 3 részig fent van a
indán, de nagyooooooon jóóóóóóóóóóóó, én rögtön megszerettem C>
26/34 anonim válasza:
a Ten Count nem olvastam, őszintén szólva csak egy mangát olvastam, az is yaoi és még nem fejeztem be xd De rákerestem arra amit írtál, és ha van magyarra fordítva, tuti belelesek! *--*
28/34 anonim válasza:
29/34 anonim válasza:
Yuri on ICE. Ez inkább shounen ai,de jó.
30/34 anonim válasza:
Youtube-on TodoDeku shipek😂😂 az elég yaoi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!