Mit tudtok a bleachröl?
Azt hallottam hogy 2014 nyarán vagy tavaszán lesz folytatás.
Szerintetek ez lehetséges vagy ne is álmodjung róla.
Lehetségesnek lehetséges!! :) Még semmi hír nincsen, lehet hogy holnap jön a hír, hogy 2 hónap múlva lesz anime, vagy lehet, hogy nem is lesz!! :)
Olvasd el itt:
Vagy likeolj minket a facebookon! :)
És ha kell valami, vagy szeretnél kérdezni bármitől, akkor írj rám privátba, és elmondom!! :)
Kellemes Ünnepeket!^^
(1. vagyok)
Azért, mert valakinek tetszik/tetszett és valakinek nem...én imádom a bleach-et, szóval szerintem nem lesz szarabb, de ki ahogyan érzi.
Mert mindig ugyanaz történik. Ichigo találkozik vkivel és ahhoz hasonló erőt kap, elmegy megmenteni vkit/vmit, nagynehezen legyőzi azt akivel találkozott, az aktuális főgonosz ellen semmi esélye, majd hirtelen legyőzi. Emellett a "jófiúk" sosem halnak meg, csak az ellenségek.
Ezek annyiban módosultak a jelenlegi arc-ban,h meghalnak a nem sokat látott karakterek (pl. Kira), az agyonhasználtak (pl. Renji, Byakuya) még erősebbek lesznek, és Kubo kb. egy agyhalottat csinált Yamamotóból...
(1. vagyok)
Ha neked nem tetszik kész :D Neked más tetszik, mondjuk a Naruto vagy a Soul Eater vagy még sorolhatnám a többit, de ez van :D Mi szeretjük a bleachet és ez van, el kell fogadni. :D
Abban meg igazad van, de annak ellenére nagyon jó anime, és mi, vagyis én (vagy nem tudom xd) szeretjük :D Szóval szerintem mindenkinek megvan a maga véleménye és kész. :)
Szerintem a Kubo jól csinálja így lesz úgy mond izgi xD
ha meg nem szereted nézd a Death Notetot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!