Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ajánlani doramát?

Tudtok ajánlani doramát?

Figyelt kérdés

Olyan (elsősorban koreai) doramat keresek, ami iskolai erőszakról szól, olyasmit, mint Az osztály c. film, csak doramában. Van ilyen? Vagy bármi olyan, aminek komoly mondanivalója van? Esetleg valamilyen társadalmi problémával foglalkozik?

A válaszokat előre is köszönöm! ^^

2013. dec. 23. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

"Vagy bármi olyan, aminek komoly mondanivalója van? Esetleg valamilyen társadalmi problémával foglalkozik? "

Hát én eddig csak ilyenek láttam vagy 20-at.

Az első alkérdésre meg, a Giant című sorozatban az első negyedében van 1-2 rész az iskolai évekről.

2013. dec. 23. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Az alapján amiket leírtál én a School 2013 c. drámát ajánlanám. Bár lehet hogy már láttad... Ha nem láttad még, akkor keress rá. Ez volt az év egyik legnagyobb meglepetése számomra, nem gondoltam volna hogy ez a dráma ennyire jó lesz. :)
2013. dec. 24. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sokat láttam már, de nem sok igazán komoly mondanivalójú volt köztük.

A Gianttel az az egy gondom van, hogy 60 részes, és nem tudom, hogy mikor tudnék végignézni egy ilyen hosszú doramát.

A School 2013 esélyes.

Tudtok még esetleg ajánlani? :)

2013. dec. 24. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Bár írtad,hogy elsősorban koreai legyen, de nekem rögtön egy japán jutott eszembe a LIFE c. dorama, nekem az egyik kedvencem, pedig én is a koreaiakat részesítem előnyben ilyen szempontból.

A Monstar koreai és habár nagy része zenés, elég nagy hangsúlyt fektetnek az iskolai szálra (diákok problémáira).

Valamint még utoljára bevillant egy japán: Shiritsu Bakaleya Koukou, nekem elsőre nem jött át, mármint az első egy-két rész, de utána egyre jobban megszerettem.

Hát remélem valamennyit segítettem :)

2014. jan. 29. 23:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Mindenképp megnézem őket. :)
2014. febr. 8. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!