Tudtok olyan doramákat amiben például meg menti a fiú a lányt párszor?
Olyanok kellenek amikben a lányt sokszor meg mentik,
vagy olyan amiben van féltékenység..
DE MINDENKÉPP ROMANTIKUS LEGYEN, ÉS NE BONYOLULT, Én a viki oldalon, meg az indavideon tudom csak megnézni, ja az fontos hogy az összes része MAGYARUL meg lehessen nézni!
Master's sun- lényegében a srác sokszor megmenti amikor megérinti a csajt
ha még nemláttad és nemtetszik az első rész,nembaj csak nézd tovább,utánna tetszeni fog ;)
Az I Miss You ilyen, a srác egyszer hagyta cserben a lányt, még gyermekkorukban, ami hatalmas sérelem volt a lánynak. A srác mindvégig azon lesz, hogy jóvátegye egykori gyávaságát és örökre megvédje szerelmét.
Az I Hear Your Voice is erről szól, a lány kiskorában megvédett egy kisfiút, tanúvallomást tett a bíróságon a gyermek apjának gyilkosa ellen, akit bizonyíték hiánya miatt szabadlábra helyeztek volna. Az elítélt megesküdött, hogy amint a börtönből szabadul: bosszút áll a lányon. Az ítélet tíz év. Ez alatt az idő alatt a lány ügyvédnek tanul, a fiú pedig mindvégig azon lesz, hogy megvédje a lányt az elvetemült gyilkostól, ha kiszabadul a börtönből.
Romantikus, hiszen a két áldozat egymásba szeret, van féltékenység is bőven, bár lehet, hogy kicsit bonyolult, mert ügyvédes, és a fiú ráadásként gondolatolvasó...^^''
én csak ajánlani tudom, van romantika, féltékenység, és nem kevés humor.
City Hunter, főképp akció, itt nagyon kiélezett helyzetekben menti meg a lányt a fiú. Itt is van minden, romantika... és humor is,
Faith. A lány a modern világban éli mindennapi életét, majd bizonyos események következményeként a múltba kerül. Itt teljes mértékben rászorul egy harcos segítségére és védelmére, mert az ottani nagyravágyó emberek meg akarják kaparintani az ,,isteni'' tudást, melynek birtokában van.
remélem, a segítségedre voltam és nem írtam túl érthetetlenül^^
City Huntert ismerem, az I Miss You-t ismerem.. de,,
az I Miss you fordítása meg állt a viki oldalon, nem tudod letöltés nélkül magyar felirattal hol tudom meg nézni?
Csak angol oldalt tudok, azt nem nehéz találni.
Esetleg ajánlhatok olyan oldalakat, ahol nagyon kicsi méretben megszerezheted a részeket, tehát alig foglalnak helyet és max. 8 perc alatt le tudod tölteni, természetesen ingyen. Online, magyar feliratos doramákat nem szoktam nézni, nem tudok ebben tanácsot adni.
Jelen esetben a film két részben van feltöltve.
Az első felét a DepositFiles-on töltsd le, a másodikat az Uploaded-ról. Miután letöltötted őket, indítsd el az első felét, automatikusan kicsomagolódnak és elindul a film, akkor csak ráhúzod a magyar feliratot, amit nagyon könnyen megtalálsz a google keresővel. Nekem ez kb. 14 percet vett igénybe, nem sok... de vannak olyan oldalak is, ahol ez gyorsabban megy, ennél a filmnél viszont csak ezt találtam. Remélem tudsz boldogulni:) Ha valami nem sikerül: írj üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!