Diabolik lovers-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Véget ért a sorozat. Vélemények? Nektek hogy tetszett?
SZERINTEM borzalmas. Az első 5-6-7 rész csak a vérszívásról és szadizásról szólt, unalmas volt. Az utolsó 2-3 rész volt "izgi", de a 12. rész meg lezáratlan maradt (számomra). Alapvetően jó a sztori, a történet, de szerintem rossz a kivitelezése.
2013. dec. 15. 11:10
11/13 anonim válasza:
Nekem tetszett...nem tudom miért, de nekem Kanato "pszichopata" vagy nem is tudom milyen hajlamai nagyon tetszettek...egy kicsit perverz, pont az én stílusom =D a fiúk helyesek voltak, de azért nem a világ legjobb animéje.
12/13 anonim válasza:
Valami borzalom. Gusztustalan. Szinonimákat használnak arra hogy a főszereplő kiscsajhoz emberkereskedelem útján hozzájutott, drágalátos fiúkák egymás után (vagy akár egyszerre) megbasszák. Ennyi. Nincs ennek más története, vagy mélyebb tartalma. A mazochista tinilányoknak készített mocsok, amely még a twilightnál is messzebre elment a gusztustalanság terén.
13/13 AnimeProfessor válasza:
Már bocsánat, ha valaki másképp látja, de szerintem ez az anime borzalmas. Végig szenvedtem mind a kettő évadot plusz még az OVA-t is, és elmondhatom, hogy egy rakás gané volt ez az anime. Egy, ez az anime nem szólt másról, minthogy a lány vérét szopkodják. Kettő, Yui olyan buta, mint a föld, hát igaz, hogy amikor csapolják a vérét lefogják, de még mindig ott lóg két felesleges lába amivel megrughatná azt a 6 vérszopót. Mindegy. Ezt az animét nem fogom senkinek se ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!