Diabolik lovers-ről mi a véleményetek?
Véget ért a sorozat. Vélemények? Nektek hogy tetszett?
SZERINTEM borzalmas. Az első 5-6-7 rész csak a vérszívásról és szadizásról szólt, unalmas volt. Az utolsó 2-3 rész volt "izgi", de a 12. rész meg lezáratlan maradt (számomra). Alapvetően jó a sztori, a történet, de szerintem rossz a kivitelezése.
12 rövid részből csak ennyit tudtak kihozni. Kár.
Harmatos eresztés...
Köszi a válaszokat!
Hát szerintem az egész sztori jobban járt volna mondjuk 9-10 normális, vagyis 20 percnyi epizódidővel(így mondjuk ezt egyáltalán?!!). Akkor az események is gyorsabbak lettek volna valamivel, és nem csapták volna ennyire agyon az unalommal. Én még mindig úgy gondolom, hogy a történt jó, a kivitelezés nem.
nekem tetszett...pont egy olyan animet kerestem, ami valami ilyesmi: nem nagyon történik semmi. mivel ismerem a jatékot, szt egész jól kihoztak belőle valamit. de a játék anniyra szadista, hogy nem tehettek bele olyasmiket hogy pl: kanato élve eltemeti Yuit, mert kiment egy srác sírjához -.-
én örülnék egy második évadhoz, bár serintem yui nem fog vámpírrá változni.
a more blood játék egy másik alapon nyügszik: hogy yui az Eve, és ki kell választani az Adamját. ekkor jönnek képbe a mukami tesók, akik csak félvérek. szóval megint egy érdekes alapsztori lenne
Én végignéztem,de nincs szavam xDD.Ez borzalom volt,de mégis várom a 2.évadát:33 Aki nem tudja,lehet,hogy szeptember 6-án jelenik meg.
Yui és Raito valamiért irritál:// No,mindegy.Szóljatok,ha megjelent magyar felirattal:3(ha megjelen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!