Fiú. Mivel az 5.-részben, és most SPOLIER JÖN AZ 5.-RÉSZBŐL ő is megcsókolja szerencsétlen Yui-t. (Helyesek meg mindenek a vámpír srácok ott, de a csaj helyében én karóval meg kalapáccsal mászkálnék. :D )
2013. okt. 20. 17:01
3/11 anonim válasza:
fiú :D
2013. okt. 21. 21:28
4/11 A kérdező kommentje:
Első, persze, k.urva jó, hogy van. Ahogyan a Gyakorikérdések is van, feltehetem itt is, nem? :3
Második, az 5.résznél még nem tartok! A 4.nél vagyok
Am köszi mindenkinek.
2013. okt. 23. 21:48
5/11 Kameko-san válasza:
Azért írtam oda azt a nagy betűs "SPOLIER" feliratot, hogy ha esetleg még nem láttad, akkor ne olvasd tovább. )
2013. okt. 25. 23:34
6/11 Kameko-san válasza:
* :)
2013. okt. 25. 23:34
7/11 anonim válasza:
Csak úgy mondom, hogyha valaki feliratosan olvassa, rá lehet jönni.
Ha valakinek a neve után -kun van, az fiú, akinek -chan, az lány. Nem olyan bonyolult.
Szóval fiú :D
2013. nov. 29. 11:05
8/11 anonim válasza:
Amúgy ez NEM KÖTÖZKÖDÉS, de a -kun, meg a -chan nem a fiúra meg a lányra van külön. Pl.: A Kei-chan a Kissxsis-ből fiú, Az 11eyes-ből a Yuka-kun meg lány.
2015. máj. 1. 21:43
9/11 anonim válasza:
Természetesen fiú, mivel ez egy bishounen anime.
És a kun-t nem csak fiúkra mondják, hanem sportos csajokra is. Pl.: Detective Conan-ben a professzor Ran-t Ran-kunnak hívja.
2015. júl. 7. 12:42
10/11 anonim válasza:
Rendesen fel tudom kapni a vizet az ilyen kérdéseken, mert Kanato a kedvenc anime karakterem, mindent tudok róla..*-*
De most nem fogok dühöngeni...
Az anime arról szól hogy egy csaj beköltözik 6 vámpír FIÚHOZY.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!