Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Diabolik...

Mi a véleményetek a Diabolik Lovers című animéról?

Figyelt kérdés

Szerintem (eddig) borzasztó. Izgatottan indultam neki a sorozatnak, mert szeretem a vámpíros-misztikus animéket, de ez valami katasztrófa. Itt vagyunk az 5. résznél és SZINTE SEMMI erőlehaladás nem történt. Csak annyi hogy mind a 6 vámpír szépen végigmegy sorba a csajon és szívja a vérét. Homályos utalás van rá hogy valaki más a csaj mint aki, de ENNYI. Itt vagyunk a sorozat felénél(úgy tudom 10 epizód lesz összesen), és alig tudunk valamit.

Nektek mi a véleményetek?

2013. okt. 19. 20:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
12 részes lesz, és am sztem is így van! nem történik az ég világon semmi! D: az 1. két részt még végig izgultam, de mikor láttam a harmadikat, negyediket és ötödiket, rám jött a bőgés, hogy mi van???? remélem nem erről fog szólni az egész anime, am meg picit még szomorú is, tehát nemtom, hogy ki találta ki a mangát/visu. novel-t de fogadok nem mérlegelte, a helyzetet, múltkor meg megjelent az a fekete hajú pasi, az ember azt hiszi mindig, hogy NA akkor a kövi részben már.... aztán semmi ._. azért merem remélni, hogy lesz valami "mozgás" ebben az animében, különben nem fogom nézni (mellesleg én is kiakartam írni ezt a kérdést :D)
2013. okt. 20. 13:38
 2/26 Nirata ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon rossz... A képek alapján én is nagyon vártam, de aztán kiderült annyira gagyi, hogy az már felfoghatatlan... Komolyan! A csaj a sírba kerget (meg maga a történet is)

3 részt (bele tekerve) bírtam megnézni

2013. okt. 20. 17:44
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
az egyik részben a pasit rosszul rajzolták meg és kifordult a keze
2013. okt. 20. 17:46
 4/26 Kameko-san ***** válasza:
100%
Eddig elég unalmas, de azért a halvány utalások miatt tovább nézem, hátha...
2013. okt. 20. 18:04
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyre rosszabb gagyibb. Jobbra vártam. A csaj nagyin idegesít,olyan szerencsétlen is. Ellenkezés az annyi,h ellöki a pasit,de aztán semmi, Olyan életképtelen. Egyedűül csak azért nézem h mégis mi vagy ki is ez a csaj. Meg úgy vagyok vele h azt a tízen percet kibírom. De a sztori 0 eddig.
2013. okt. 20. 21:05
 6/26 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam, nem vagyok egyedül a véleményemmel!
2013. okt. 20. 22:07
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vártam,és komolyan..eddig csak a macska-egér játék megy,mindössze 15 percbe belesűrítve openinggel-endinggel együtt.

A grafika szerintem csodálatos lett,a srácok nagyon jól néznek ki sőt a lány is.De semmi nem történik azon kívül hogy szerencsétlen lányt szadizzák.Én az első rész alapján írtam róla egy full jó anime kritkát mostmeg írhatom át az egészet.. ._.

2013. okt. 22. 19:17
 8/26 anonim ***** válasza:
33%
ha csak 1 részt látsz, ahhoz hülye leszel kritikát írni
2013. okt. 22. 19:36
 9/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó anime, érdekes, meg minden, bár már én is unom, hogy mindig mindegyik vámpírnál ott van, meg minden :/ Izgalmak biztos jönnek ;)
2013. okt. 23. 21:49
 10/26 Kameko-san ***** válasza:
Végre már történik benne valami!! :D
2013. nov. 20. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!