Mi a véleményetek a Diabolik Lovers című animéról?
Szerintem (eddig) borzasztó. Izgatottan indultam neki a sorozatnak, mert szeretem a vámpíros-misztikus animéket, de ez valami katasztrófa. Itt vagyunk az 5. résznél és SZINTE SEMMI erőlehaladás nem történt. Csak annyi hogy mind a 6 vámpír szépen végigmegy sorba a csajon és szívja a vérét. Homályos utalás van rá hogy valaki más a csaj mint aki, de ENNYI. Itt vagyunk a sorozat felénél(úgy tudom 10 epizód lesz összesen), és alig tudunk valamit.
Nektek mi a véleményetek?
előzző: már bocsi, de szerintem marha kevés (és sz*r) animéket láttál, ha így gondolod, fogadni mernék, hogy csak az ilyen untató shounen izéket néztél, de nemhiszem, hogy láttál ezekből egyet is:
shingeki no kjoyin
kuroshitsuji
zetsuen no tempest
death note
mirai nikki
angel beats
fma broderhood
...most csak ennyi jutott eszembe, de van több is. És te komolyan képes vagy ezeket a FANTASZTIKUS animéket, a dibolik lovers alá alacsonyítani? Te egyáltalán láttál életedben valami más animét a diabolik lovers-ön és esetleg a narutón, bleach-en kívül? Szerintem gondold át még egyszer ami írtál, mert szerintem az ember nem ír úgy ILYEN véleményt, hogy alig látott 4 nél több animét.
Köszönöm a válaszokat!
Öm légyszi utolsó 2 hozzászóló ne veszekedjetek, ennek nem itt van a helye! Mindenkinek egyéni ízlése van, el kell fogadni, nem szeretheti mindenki ugyanazt. Szóval legyetek szívesek nem civakodni. Köszönöm!
más az ízlés és más a lealacsonyítás és am a mirai nikki shoju/dráma/akció
mindenesetre, azért egy cseppet megpróbálhatnál egy picikét kulturált válaszokat adni, és nem kérek privátot, ne fáradj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!