Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Diabolik...

Mi a véleményetek a Diabolik Lovers című animéról?

Figyelt kérdés

Szerintem (eddig) borzasztó. Izgatottan indultam neki a sorozatnak, mert szeretem a vámpíros-misztikus animéket, de ez valami katasztrófa. Itt vagyunk az 5. résznél és SZINTE SEMMI erőlehaladás nem történt. Csak annyi hogy mind a 6 vámpír szépen végigmegy sorba a csajon és szívja a vérét. Homályos utalás van rá hogy valaki más a csaj mint aki, de ENNYI. Itt vagyunk a sorozat felénél(úgy tudom 10 epizód lesz összesen), és alig tudunk valamit.

Nektek mi a véleményetek?

2013. okt. 19. 20:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nyugi nem fáradok nem pocséklom rád az időmet;)
2013. dec. 27. 11:25
 22/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó :D kevés animét találtam aiben ennyi minden megvolt .. bár az h így bántak a csajjal akkor az egy kicsit már irritált de szerintem még akkor is jó.. a rossz annyi benne hogy rövid://
2014. jan. 4. 12:56
 23/26 anonim válasza:
Hát ezek alapján amit írtatok nem tudom mit is mondhatnék. Jah, igen megvan. 14-es. tanul már egy kis jómodort, hiszen ez csak egy megadott kérdésre való válasz volt. A másik. Nekem a Diabolik Lovers igenis tetszett. Szeretem a Romantikus, és fordított háremes animéket, jó kikapcsolódás meló után, de a Diabolik eddig nagyon jó volt. Érdekes, hogy ebben pont az tetszett, ahogy szapulják, és szadizzák a kislányt, mert néha engem is felcseszett a nyávogással és a hisztijeivel. Sok ész... jellemző sajnos az ilyen animékre, hogy a lány vagy ostoba, vagy hisztis, vagy egyszerre mindkettő. Emlékszem, az Itazura na kiss - ben volt a főszereplő fiúnak egy jeligéje, amivel egyet értek: "Utálom a buta lányokat". De viszont ha tudtok még ehhez hasonló animéket, azt hálásan megköszönném.
2014. jan. 27. 16:29
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem is tetszett. sok fiúháremes animét láttam , de szerintem ez nagyon jó. végre nem az a "jaj, de kedves ez a lány, elmosolyodik és beleszeretek" tipusú anime. a játék valami brutál, annyira szadista, hogy már fáj :D csoda, hogy ennyit ki tudtak hozni belőle. amúgy nem tudom, miért szapulja mindenki Yui-t, hogy miért nem ellenkezik vagy miért nem löki el őket- isten szerelmére, ők VÁMPÍROK! azt hiszitek, hogy attól majd abbahagyják? különben meg ők pont azt szeretik ha egy csaj küzd ellenük, és nem csak beadja a derekát (a játékban Yui kipróbálta ezt a módszert, sajnos nem nagyon segített). Yui helyében én is így viselkednék, hisz bármely pillanatban szárazra szívhatnak. lényeg ami lényeg személy szerint nekem tetszett
2014. ápr. 17. 15:32
 25/26 anonim válasza:
Hát nem egy nagy szám, ami azt illeti! Túl sok erőszakos viselkedésforma nyílvánul meg benne, még akkor is, ha alapvetően egy vámpíros sztoryról van szó. Nincs története, mert az a nevetséges mögöttes sztory Yui-ról és Colderiáról én aligha nevezném történetnek.
2015. ápr. 20. 03:25
 26/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az is hogy az első 8 rész eseménytelen én ilyesmit kerestem amiben van valami hétköznapság is.A karakterek jól kidolgozottak nekem Reyii nem lett a kedvencem én maradok inkább Laitonal. Ami a csajt Yuit illeti tényleg egy naív életképtelen lény a második évadban a szerepléséről ne is beszéljünk. Azonbelül nekem a Sakamaki család maradt a kedvencem én hiányoltam őket főleg Laitot.
2021. ápr. 19. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!