Valami jó komoly epic hangulatú harcos anime?
A leg "epic"-ebb amit eddig láttam: Gurren Lagann
Kicsit lassan indul be, de utána nagyon magával ragad. Érdemes a sorozattal kezdeni, utána a filmeket megnézni (film feldolgozza a sorozatot, de sok új jelenettel).
Ragnarok The Animation elég látványos. (Armageddon szót csak ezt említem meg) Ez elég epic asszem.
Lehet, hogy gyerek, de felnőttebbek is vannak lesznek benne, de története egész jó lesz komoly a témája szerintem.
Highshool of the dead. Zombis lövölde epic harcokkal. És egyáltalán nem lányos ;)
Itt egy AMV spoiler nélkül: http://www.youtube.com/watch?v=Jagvyr0BsGM
Hellsing OVA
Darker than Black
Toaru Majutsu no Index
Hajime no Ippo is nagyon epic, de hozzáteszem hogy szerintem te nem ilyet keresel
És egy filmsorozatot is ajánlok, Spartacus Blood and sand. Ennél epicebb sorozat nem létezik szerintem. :D Ha gondolod nézz meg belőle 2 részt, utána már ellehet dönteni hogy tetszik-e. Bár szerintem csak egyre jobb lesz. Az első rész még felvezető, de a másodiktól sokat nem változik.
Yu Yu hakuso
Slayers (Sabranikdo)
Dragon Ball Z Dermesztő vs Goku :)
Death Note
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!