Tudnatok ajanlani harcos animeket?
Ezeket lattam mar:
Attack on titan
Naruto
Naruto shippuuden
Soul Eater
Fairy tail
Bleach
One piece
Kitayo hitman reborn
Hunter x hunter
Es meg parat de most nem jut eszembe :)
Heló!
Dragon Ball, Devil May Cry.
Jó szórakozást!
Hellsing (+OVA)
D. Gray-Man (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Ghost In The Shell + 2nd GiG
Claymore
JoJo's Bizarre Adventure
Date A Live
Amiket még nem láttam,csak ajánlották vagy úgy találtam rá kritika és trailer alapján:
Zetsuen No Tempest
Guilty Crown
Code: Breaker
Level E
Remélem tudtam esetleg segíteni :) Jó szórakozást! :)
Yu Yu hakuso.
Toriko. Már 100 rész fölött van.
Code Breaker
Gintama(inkább vígjáték de vannak benne harcos jelenetek és szerintem érdemes megnézni)
Code Geass
Fullmetal Alchemist
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Ao no Exorcist
jaj shounen-ek... na m1
fullmetal alchemist broderhood (nagyon jó sztori, az egyetlen és legjobb shounen amit valaha láttam! ^^)
death note (aki valaha is elkezd animét nézni annak ezt kötelessége megnézni, hiszen zseniális)
angel beats (az első 5 részen szakadtam, :D az egész anime fantasztikus, picit szomorú)
code guess (death note, hoz hasonló, egy remekmű ez is!)
devil man cry (komor színvilág, démonüldözés, és a világ LEGJOBB opening-je)
elfen lied (véres köntösbe burkolt szomorú, és hihetetlen sztorival rendelkező utánozhatatlan anime (csak ha jók az idegeid))
sword art online (nemtok róla sokat mondani, mert én is csak most nézem, sztem biztos tetszeni fog)
dragonball z/gt (hihetetlen!!!)
sajna most csak ennyi jutott eszembe :( így összességében azért nem olyan megrögösödött shounen-eket írtam, de kétségtelen, hogy jó animék! jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!