SEXKÉRDÉS kérdése:
Tudnátok jó bunyós filmeket mondani?
Figyelt kérdés
Láttam már a vér és csontokat, a vitathatatlan összes részét, véresjátékot is ong-bakot is... Esetleg van még valami jó, amit nem ismerek?2011. dec. 10. 10:20
2/26 A kérdező kommentje:
Azokat a filmeket nem nevezném igazán funyós filmnek! :)
2011. dec. 10. 10:42
4/26 A kérdező kommentje:
Láttam az összes részét+ egy időban rajongó is voltam! :D
2011. dec. 10. 10:46
5/26 anonim válasza:
...:-)
A karate kölyök (2010)
Kickboxer összes része
Tekken összes része
Conan, a barbár (2011)
6/26 A kérdező kommentje:
Conan a barbár 2011? XD anno elég röhelyes volt a sorozat, a filmre kiváncsi vagyok! :D
2011. dec. 10. 11:10
8/26 anonim válasza:
Te, kedves Kérdező!
Szeretném már egyszer átélni, hogy valamelyik válasszal elégedett is vagy, és nemcsak nyavalyogsz, hogy ez ezért nem jó, az meg azért nem jó.
9/26 A kérdező kommentje:
Te? Ki engedte meg, hogy tegezz? Másik pedig az, hogy olyan filmet néznék, amit élvezek is, és nem egy 30 ééves Bush Penser filmet néznék, amiben nem is harc van, hanem üt ketőt, és kiterül mindenki...
2011. dec. 10. 12:04
10/26 anonim válasza:
Tipikus esete VAGY annak, amikor valaki még egy ilyen "nagyon bonyolult" feladatot sem tud megcsinálni, hogy filmeket keressen a neten, de ha mások segíteni akarnak, és adnak pár tippet, akkor csak hőbörögni és elégedetlenkedni tud.
Az engedte meg, aki neked is megengedte, hogy engem tegezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!