One piece animének szerintetek mi fog még történni a sorozatban? Csak kíváncsi vagyok más emberek véleményére kik a kedvenceitek belölle és miért?
Nekem Zoro a kedvencem, mert általában a kardforgatókat a kedvenc karaktereim plusz Zoro elég komikus figura, mivel agyban nem túl erős :D
De igen, nem lehet kitalálni,h mi lesz a következőkben, de én még a mostani Dressrosa arc elején elgondoltam 1-2 dolgot,h én azt eltudnám képzelni,h megtörténik, ebből van ami meg is történt, van ami nem, de amik még hátravannak:
-Zoro vs Fujitora, ha most nem is, de sztem vmikor tuti meg fog történni
-Doflamingo képes irányítani a mesterséges Ördöggyümölcsöt evőket, mivel Momonosukét is tudta irányítani és ha ez igaz, akk Kaido seregének egy részét is tudja
-előzőből következik,hha Dofla most elbukik Luffyék ellen, akk Kaido végezni akar majd vele, ezért segít Luffyéknak legyőzni Kaidót
-a Kid-Hawkins-Apoo trió hadba száll Shanks ellen
-Rob Lucciék vagy Kaido zoan seregének a tagjai vagy Luffyék szövetségesei lesznek
De sztem az tuti,h mostanában Luffyék sok szövetségest fognak találni, mivel egyedül nem képesek legyőzni Kaidót. És szövetségesnek eddig ott van Jimbei, Duval, Hancock, Alabasta királyság, meg a mostani arcból Don Chinjao, a tontatták meg sztem majd a többi bebörtönzött ember is a Coliseumból.
Hű hát amit én nagyon szeretnék az az hogy Sabo felbukkanjon de amúgy nagy a valószínűsége hogy Sabo Dragon-ékkal van mivel az emlékekben amikor Sabo beleesett a vízbe akkor ott vol Dragon ék hajója és lehet hogy kimentették , és ha ez megtörtént akkor az is lehetséges hogy Robin találkozott is vele mivel Kuma oda "pöccintette" el őt ahol az elenállás volt
Egyébkén az én kedvenc szereplőm Robin mivel minden helyzetben najó majdnem minden helyzetben higgadt tud maradni és még okos is és érdekli a történelem :D
Aztán ott van Franky : SUUUUPERRRRRRRR
Na Zororól ne is beszéljünk :''''''D az a folytonos eltévedése xD imádom <3
A kedvenceim közé tartozott Ace is de őt meg megölte Akainu !! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!