Azoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik mindkét sorozatot látták, nézik. Melyik tetszett jobban a Palota ékköve vagy a Silla királyság ékköve? Miért? Mi tetszett/nem tetszett az egyikben és a másikban?
Én nem igazán tudok dönteni, mert mind a kettő nagyon jó a maga nemében. Ha lenne olyan sorozat, ami ugyanabban a században játszódik, akkor lenne összehasonlítási alapom, de így nem tudok dönteni. Talán A Silla egy kicsit mozgalmasabb, de A Palotában, több volt a jellemfejlődés a főszereplő esetében.
És neked melyik a kedvenced?
Én is mind kettőt néztem, vagyis a Shilát még mindíg :)
Háát nem tudom, annyira különbözik a kettő története!
Mind kettőn lehet izgulni... szóvál.. :)
Szerintem mindegyik nagyon szuper!
Sokkal jobb mint pl a "Rosszban szosszvan"... xD
Engem az idegesít leginkább mindkettőben, hogy a szerelmesek nem nagyon kerülnek közel egymáshoz, vagy ha mégis, az elég sokára történik meg végre ... és most nem a szexre gondolok, csak egy egyszerű csókra például ...
Most pl. borzasztó, hogy Tokman és Yusin nem házasodhatnak össze, miközben szeretik egymást ... Legalább Jang Geum és Min Jong Ho összeházasodtak a film végére és gyerekük is lett ... ez azért megnyugtató volt ... :)
-SPOILER-
Deok-man hercegnő és Jusin hvarang között csupán plátói szerelem lehet, hiszen Jusin érdekházasságot kötött egy jó cél érdekében Mis-hil nagyasszony fiának - Hadzsongnak - a lányával, Junboval. És hamarosan édesapa lesz...
Még nem láttam a végét de miért ne vehetné férjül Youshint a királynő?
Mishilnek is két férje volt hivatalosan, és három pasitól három fia :) illetve egy lánya is ugyebár. (Bidam a királytól a legidősebb)
Egyébként az eredetiben többször szó van róla, hogy vegye férjül mindkettejüket, mivel lehetséges és legalább sakkban tartják egymást. (magyaron ennyire megvágják? nagyon el vagyok maradva a magyarból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!