Azoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik mindkét sorozatot látták, nézik. Melyik tetszett jobban a Palota ékköve vagy a Silla királyság ékköve? Miért? Mi tetszett/nem tetszett az egyikben és a másikban?
Azért mert Deok-man egyedül akart maradni, hogy harcolhasson a pecsétőrzővel. Mis-hil-nek pedig két gyereke van:
1. Seol-won nagyúrtól ott van Bodzsong hvarang.
2. Seajong úrtól ott van Hadzsong úr.
Lánya nincsen, csupán unokája. Aki történetesen Jusin feleség. Tehát Junbo Hadzsong lánya, Mis-hil unokája és Jusin felesége.
Hát akkor tényleg megvágták a magyaron :~(
Mishilnek 3 fia és 1 lánya van
1. Bidam fiú a mostani király elődjétől már nem tudom a nevét az volt a szeretője, elhagyta és Munnó nevelte fel
2. Hadjong fiú Seajong úrtól első férje
3. leány nevét nem említik Seajong úrtól első férje (először Ő a kiszemelt)
4. Bojong fiú Seolwon úrtól második férje (a katona és hwarang)
A lányunokája aki végül Youshin felesége lett Hadjong fiától van
Nekem Bidam túl nyálas volt bocsi lányok. Youshin jobban bejött :) A karakteresebb pasikat szeretem.
Amúgy jó hülye volt a csaj hogy nem szökött meg vele anno...de hát ez van...mondhatni késő bánat.
Kíváncsi leszek, mi lesz a következő koreai sorozat. Eddig mindegyik nagyon tetszett :) De ahogy ezek kerülgetni tudják egymást az félelmetes :)
Ide is bemásolom, amit egy helyen már írtam:
Nekem jobban bejött a Palota ékköve, mint a Shilla, mert, bár az utóbbi talán fordulatosabb volt, előbbiben jobban fel voltak építve a karakterek, meg benne volt az a népmesei dolog, felpiszkálta az ember igazságérzetét, hogy a Csve családnak igenis meg kell fizetnie a bűneiért. Mishilre valahogy nem lehetett úgy haragudni. Meg eleve olyan szomorú volt a Shilla vége. Az a Republik sor jut róla az eszembe, hogy: "Csak áldozat lehetsz/ az élet kinevet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!