Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek baj ha szeretek...

Leander20 kérdése:

Szerintetek baj ha szeretek véres animéket rajzol, már-már szadista dolgokat?

Figyelt kérdés
mert ez az amit ha csinálok jól érzem magam,ne értsétekfére nem vagyok szadista!soha nem kinoztam állatot!mongyuk mindig is ugy gondoltam hogy az állatok ártatlanabak mint az emberek töbsége! de ezt majd kinövöm ugye?vagy ez nem baj? 12/L

2013. nov. 2. 00:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de abol is szoktam rajzolgatni ^^
2013. nov. 2. 21:03
 12/14 A kérdező kommentje:
mármint az ero-guro amugy hány éves vagy?^^
2013. nov. 2. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:

13

de az ero-guro-val nekem csak annyi a bajom, hogy egyszerűen elborzasztó, hogy vannak emberek akik élvezik ezt, és képesek ilyet csinálni, egy emberrel nem lehet ezt csinálni, különösen más kislányok holtestét meggyalázni, soha nem akarok ero-guro-t nézni!!! Nem azért mert undorodok tőle, hanem mert az ember vagyok, és bármennyire is utálnék valakit, nem kívánnám neki, hogy halála előtt/után így meggyalázzák

2013. nov. 2. 22:11
 14/14 A kérdező kommentje:
igazad van!! de....valmiért jó rajzolni de montam hogy ilyen sexuális szadista cuccokat nem! :PPP csak a töbit
2013. nov. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!