Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezem, ha az a lány, akit a legjobban szeretek, bőg, sír miattam? Nem vagyok szadista!
meg úgy általában, mikor a tinilányok keservesen sírnak (bár a barátnőm is annak számít), valamiért én ezt élvezem. valahogy beindít, valahogy felpörget. látni, hogy babaarca dühös, beletúr a hajába mérgesen, és ordít, bőgve, vagy éppen szomorúan, lekuporodva a földre.
megjegyzem nem vagyok szadista, csak egyszerűen... jó látni. van itt még valaki ilyen? tudjátok, hogy mi a lelki háttere ennek? vagy oka? rémisztő. amúgy 26 vagyok.
nem tudom a váalszt de én pl nagyon utálom azt aki sírásra késztet.
L
Én is szeretem, mert olyankor látom, hogy érez valamit. De azt is szeretem, ha önfeledten nevet. Sőt azt sokkal jobban
Nincs ebben semmi rossz, csak érzelmileg kicsit alacsony az intelligenciánk, több inger kell, hogy beinduljunk :)
http://www.youtube.com/watch?v=oBjeF3HtKv4
vedd meg ezt a dvd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!