Leander20 kérdése:
Szerintetek baj ha szeretek véres animéket rajzol, már-már szadista dolgokat?
Figyelt kérdés
mert ez az amit ha csinálok jól érzem magam,ne értsétekfére nem vagyok szadista!soha nem kinoztam állatot!mongyuk mindig is ugy gondoltam hogy az állatok ártatlanabak mint az emberek töbsége! de ezt majd kinövöm ugye?vagy ez nem baj? 12/L2013. nov. 2. 00:10
1/14 A kérdező kommentje:
előre is bocsánat a helyesírási hibákért :P
2013. nov. 2. 00:12
2/14 Kameko-san válasza:
Egyáltalán nem beteg dolog. Csak egy hobbi. :) (A horrorfilm/könyv készítők/írók sem szadista állatok. :D)
Az állatok ártatlanságáról szerintem igazad van, és nem baj, ha így gondolod, hisz nem ártasz ezzel senkinek.
3/14 anonim válasza:
hát amíg nem ero-guro jeleneteket rajzolsz le akkor addig csak egy picit hangyás hobbinak számít
4/14 anonim válasza:
Szerintem azok se hangyások akik megcsinálták az adott animét , mangát :)
5/14 anonim válasza:
Semmi gond xD Szerintem egyáltalán nem. Nekem olyan durva gondolataim vannak, hogy inkább papírra sem vetem.
6/14 A kérdező kommentje:
szerintem se durva csak egyszer véletlenül megláta egy tanár és azóta olyan mintha félne tölem xdxd és köszönöm a válaszokat az utólsó válaszolonak az én gondolataim is elég durvák maragyunk enyibe ;)
2013. nov. 2. 20:14
7/14 A kérdező kommentje:
de általába guro :P
2013. nov. 2. 20:17
8/14 anonim válasza:
én ero-guro-t írtam, a kettő nagyon különb, a sima guro csak kiscica az ero-guro-hoz képest :/
am a guro-t én is szeretem ^^
elfen lied <33
9/14 A kérdező kommentje:
az a kedvenc sorozatom <33 :)
2013. nov. 2. 21:01
10/14 A kérdező kommentje:
az már tul sexuális :PP
2013. nov. 2. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!