Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én utálom Sasukét? (naruto)

Csak én utálom Sasukét? (naruto)

Figyelt kérdés
Engem nagyon irritál az a gyerek.

#anime #Naruto #Sasuke #csak én utálom
2013. szept. 9. 16:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem csak te utálod... Nekem egyik kedvenc karakterem, de sok az utálója.

Amúgy

!!!SPOILER!!!

A mangában már visszatért Konohába

2013. szept. 12. 14:56
 12/22 anonim ***** válasza:
csak segít a haderőnek,nem visszatért....még a háború sem ért véget -.-
2013. szept. 14. 14:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

engem is irritál sokszor, de utálni nem utálom. és igen, valamilyen szinten érhető hogy miért fordult a falu ellen. de mondjuk az tényleg logikátlan, hogy gondol egyet és teljesen a másik oldalra kerül :D

valószínű hogy visszatér konohába, mert amit mondott a többieknek amikor megérkezett x) máshogy nem tudná teljesíteni.

2013. szept. 15. 10:03
 14/22 Wágner Bence Aladin válasza:
Én nem utálom csak az inritáll , hogy csak a bajt hozza mindenkire.
2013. szept. 20. 20:25
 15/22 rafikesz ***** válasza:
elnézést, lehet, hogy rossz az emlékezetem, de én úgy emlékszem, hogy a Kagék gyűlésén a Mizukage kinyírta volna, ha nem szökik meg, és a Raikage is sz*rrá verte, csak megszökött... lehet, hogy azóta erősödött annak a segítségével, hogy megszerezte Itachi szemeit, de én úgy emlékszem, hogy a Kagék gyűléséről ő távozott vesztesen. Hanzo-t kinyírta, az igaz, de ő csak a tiltott technikája miatt volt kemény, amúgy semmi nem volt.
2013. szept. 27. 11:51
 16/22 anonim ***** válasza:

A Raikagével fair körülmények között ott döntetlent játszott volna, tekintve hogy vérveszteségben A is meghalt volna. Nem egészséges segítség nélkül leégetni egy kezed meg egy lábad.

A Mizukage meg egy olyan Sasuke ellen harcolt, akit egy erősebb széllöket kilóméterekre repített volna. Ez nem igen érv. :D

Annyiban viszont igazad van, hogy ő volt elég hülye ahhoz hogy odamenjen.

2013. szept. 27. 21:40
 17/22 rafikesz ***** válasza:
de pont ez az, hogy túl nagyképű, és oylan állapotban odament. és az a Sasuke, akivel a Mizukage küzdött, az volt Sasuke. az, hogy később bebúrta Itachi szemeit, stb., erősebbé tették, de az már nem a saját ereje, még annyira se, mint Narutonak a Kyubi, mert azért legalább ő megküzdött
2013. szept. 30. 21:31
 18/22 anonim válasza:
én birom sasukét csak a végén ne nyírja ki narutot XD :D
2013. okt. 1. 13:54
 19/22 Deikiyo válasza:
HÁT MEGSZÍVTÁTOK MERT ÉN EGGYÁLTALÁN NEM UTÁLOM! :p ÉS SZERINTEM NEM TEHET RÓLA H, MOST ILYEN A STÍLUSA!BÁR EZ NEM VÉLETLEN..HISZ A GYEREKKÓRA ELÉG NEHÉZ VÓLT.
2013. okt. 28. 18:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Rafkesz: a Mizukagés megjegyzést úgy értettem, hogy Sasuke hullafáradt volt már az előző harcai miatt.
2013. okt. 28. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!