Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért nem készítenek olyan...

Miért nem készítenek olyan animét ahol a gonosz nyer?

Figyelt kérdés

pl: Ahol jobb lett volna ahol a gonosz nyer.

Yu Yu hakuso, Death Note sokkal drámaibb befejezés lett volna. :) A sok heppi endek néha már uncsik és idegesítőek néha nem?... de azért nem rosszak, de néha jobb lenne nem?

2013. aug. 28. 13:21
 1/8 t_GaRami_a ***** válasza:
100%
Basszus elég hülye példa, de például a tomy és jerry. Utáltam, mert mindig az a hülye jerry nyert és mindig tomnak drukkoltam :D. Meg mivel fiú vagyok a pindúr pandúroknál is mindig mohó jójónak, amikor kicsi voltam. Most nem tudom írni, hogy komolyabb példának okádék, mert ez az ilyen meséknél van, ahol csak így összeverik a gonoszt és börtönbe csukják, vagy egy hatalmas fa ráesik és bele cövekelődik a földbe. Most eszembe jutott még a gyalog kakukk. Na de mind1, az a lényeg, hogy vannak ilyenek, ahol a gonosznak szorítunk.
2013. aug. 29. 03:17
 2/8 Alexis lark válasza:
100%

Azért nyer általában a jó, mert a világ tele van rosszal és sokszor a gonosz nyer, ezért az írok úgy vannak vele, ha már a valóéletben nem is, de akkor legalább egy mesében vagy animében vagy valahol nyerjen a jó is. Legalábbis szerintem.

De sokszor van úgy a filmekben amikor a gonosz nyer pl.: a drámákban : jajj ne meghal a főhős (vagy a kutyája ;) ) ó ne nem teljesedik be a szerelem stb.... szóval ezek a túl érzelmes dolgokban elég sokszor van, h bezavar a rossz :)

Remélem ezzel kielégítő választ adtam :DDD

2013. aug. 29. 09:26
 3/8 NathanSzerver válasza:
100%
Én a Death Note-ról tudok számot adni. Szerintem ott azért és talán a többire is onatkozik, mert ezeket nagy számban aránylag gyerekeknek írják, tiniknek na. És szóval nem akarják azt sugározni a gonoszság kifizetődő
2013. aug. 29. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért van olyan, ahol a gonosz nyer, de ide nem merném leírni, mert nagy spoiler.
2013. aug. 29. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, éljenek a tragikus befejezések :D

Előttem már leírta a 2-es válaszoló nagyjából az igazságot.

Én csak annyit mondok, h számomra a legjobb művek azok(filmek, animék, könyvek, mangák), amikben nincs elemi gonosz és jó, hanem inkább rivális felek más elfogadható érdekekkel... Jó persze ez így falsul hangzik, de engem pl kiakaszt, amikor meglátok egy ilyet, h:

A főszereplő a bátor becsületes harcos, aki meg akarja menteni a városát a szörnyektől

A másik fél pedig a varázsló, aki le akarja igázni a várost, MERT GONOSZ!

Nem! Azért nem károsít meg egy normális ember senkit sem, mert gonosz.

2013. szept. 1. 00:12
 6/8 Kállai Márk válasza:
Igen, szerintem is sokkal jobb lett volna a Death Note ha Light nyer, mert akkor lehetne folytatni is. De hát ez van, nem mi íruk a történetet. :(
2013. szept. 16. 18:21
 7/8 NathanSzerver válasza:
Nézd meg a code geasst bizonyos értelemben a "gonosz" nyer nagyon jó, sőt a legjobb anime.
2013. okt. 4. 13:41
 8/8 xHaru ***** válasza:
Mirai Nikki ha úgy vesszük xD
2013. okt. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!