Miért nem készítenek olyan animét ahol a gonosz nyer?
pl: Ahol jobb lett volna ahol a gonosz nyer.
Yu Yu hakuso, Death Note sokkal drámaibb befejezés lett volna. :) A sok heppi endek néha már uncsik és idegesítőek néha nem?... de azért nem rosszak, de néha jobb lenne nem?
Azért nyer általában a jó, mert a világ tele van rosszal és sokszor a gonosz nyer, ezért az írok úgy vannak vele, ha már a valóéletben nem is, de akkor legalább egy mesében vagy animében vagy valahol nyerjen a jó is. Legalábbis szerintem.
De sokszor van úgy a filmekben amikor a gonosz nyer pl.: a drámákban : jajj ne meghal a főhős (vagy a kutyája ;) ) ó ne nem teljesedik be a szerelem stb.... szóval ezek a túl érzelmes dolgokban elég sokszor van, h bezavar a rossz :)
Remélem ezzel kielégítő választ adtam :DDD
Hehe, éljenek a tragikus befejezések :D
Előttem már leírta a 2-es válaszoló nagyjából az igazságot.
Én csak annyit mondok, h számomra a legjobb művek azok(filmek, animék, könyvek, mangák), amikben nincs elemi gonosz és jó, hanem inkább rivális felek más elfogadható érdekekkel... Jó persze ez így falsul hangzik, de engem pl kiakaszt, amikor meglátok egy ilyet, h:
A főszereplő a bátor becsületes harcos, aki meg akarja menteni a városát a szörnyektől
A másik fél pedig a varázsló, aki le akarja igázni a várost, MERT GONOSZ!
Nem! Azért nem károsít meg egy normális ember senkit sem, mert gonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!