A magyarok miért nem készítenek horror filmet?
Haha, mivel minden horror "igaz történeten alapszik" (...) nekünk mik lehetnének?
Feltámad halottaiból a csodaszarvas, ami idevezette az ősöket és zombiként jár-kel köztünk áldozatokra lesve?
Vagy Vazul szelleme kísért közöttük, otthonokba tör be és a lakókat megvakítja illetve forró ólmot önt a fülükbe? És az benne a csavar,h csak az István nevezetű férfiakra vadászik?
:D
Szerintem bőven tudnának, a szakértelem megvan.
Ha valaki ismeri egy kicsit is az utolsó ötven év magyar filmjeit, akkor láthatja, hogy nem volt szégyenkezni valónk, az 1960-80-as években Európában közvetlenül a svédek után jegyezték a magyar filmművészetet.
Nagyon sajnálatos a fiatalabb korosztálynál ez az amerikai-imádat, a magyar filmek ismeretének tökéletes hiánya.
Nem az "amerikai-imádat" miatt írtam ki a kérdést, csak elgondolkodtam rajta. Lehet, hogy talán meg van a szakértelem, de ez úgy tűnik, nem igen mutatkozik meg a mai filmekben.
És a '60-as évek magyar filmjei egészen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!