Tényleg élőszereplős filmet kap a SAO-t?
Hát én még mindig a pártatlan oldalon állok szóval, nem lesz gond.
Jó volt az alapötlet, szép grafika és számomra a szinkronok, zenék is el lettek találva. Az 1. 2 rész kifejezetten tetszett. Mef úgy az egész jó volt a Yuis részig.
De ha belegondolsz akkor Yui pont hogy beleillik. Mert már úgy éltek ott, hogy talán ki sem juthatnak. Tehát próbálták úgy alakítani a dolgokat, mint a valóságban. (Már amennyire lehet) De nekem akkor sem tetszett ez a megvalósítás, hogy a szerelem van a főtérben. Akkor nem lett volna bajom ezzel sem, ha eleve így indít. De most kaptunk egy Super Mario- t egy kis Happy End- del ötvözve.
Nagy büszkeség...
Azt hittem végre le lett zárva, de...
Amúgy én látom a jót is benne, de annyira elveszik a rossz között, hogy így is csak 2-re tudom értékelni, a 10-ből.
Nem mellesleg nekem a zene sem tetszett annyira, sem pedig a karakterek kinézete. Nem a grafikával van gond, csak nekem nem jött be. A vége meg már fájdalmas volt, vagy inkább erőltetett. Sok fölös szereplőt raktak be, vagyis jobban fogalmazva sok lány karakter, ugráló tőgyekkel, és nyávogó hangokkal.
Te teljesen hülye vagy? Épp megdicsértem, erre leszólsz.
82%-os: Szerintem egy-egy karakter desing nagyon el lett találva.
Pont olyan ruhát adtak Kirito- nak amit nagyon tudok szeretni. (a céhes fehér ruha már nagyon nem jó :D). Ezek a hosszú, darkos kabátok bejönnek. Nekem is van pár ilyesmi ruhám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!