Animékből kreált filmek. Volt szerencsém megismerni a Space battleship yamato anime, és élőszereplős mozifilm változatot is. Szeretnék megismerni mégtöbb élőszereplős animékből származó, vagy szimplán csak japán filmet. Megdobtok pár címmel?
Higurashi no Naku Koro Ni Live Action
Death Note
Blood - The Last Vampire
Nana
Uzumaki (ez manga alapján készült!)
Mirai Nikki
Another
Dusk Maiden of Amnesia
ezekhez tudom hogy készül/t live action
Goth - Ez ilyen horror, szokásos japán horrorhoz hűen, nem egy kaszabolós, inkább a film elejétől a végéig a nyomasztó érzést tartja meg. Szerintem nagyon jó film lett, manga alapján csinálták.
Bokura ga Ita - Ennek van egy anime előzménye, de hogy mennyire kell annak az előismerete.. A lényeg romantikus, ugyan az anime/manga címe is.
Kimi ni Todoke - Romantikus, ugyan az a címe mint mangájának/animéjének.
Yokai Ningen Bem - Anime alapján készült, érdekes :D
Life - Sorozat, manga alapján készítették, csak az első részt láttam, és mangába is csak 1. fejezetet, de ajánlom. Ilyen kiközösített csajról szól, aki ellenáll, és ezt nem fogadja el.
Death Note - de gondolom nem volt újdonság.
Absolute Boyfriend - Manga alapján, bár nem sok köze van a kettőnek egymáshoz.
Ezeket ismerem, amik anime/manga alapján készült, de ami csak simán japán:
Chonmage Purin - családi-vígjáték, nagyon aranyos
13 Assassins - Horrorr-kaszabolós-szamurájos. Nekem nagyon tetszett, elég durva, sok vér van benne.
Mr Brain - 6 részes sorozat, nyomozós-vígjáték.
Atashinchi no Danshi - Sorozat, 11 részes.
Juui Dolittle - A nevéből, japán Dolittle, sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!