Tényleg élőszereplős filmet kap a SAO-t?
Mi volt a baki mert én nem láttam?
Kirito nem műmájer hanem egy igazi férfias férfi Asuna meg egy szép , kedves , segítőkész nő akik a játékban találják meg a szerelmet és ezzel gyzőnek. Mi ebben a rossz?
Egy animét sem élveztem így pedig sokat láttam, de ez eddig a legjobb és kész. A történet izgalmas a szereplők kedvelhetőek mert kedvesek és jófejek a grafika csodálatra méltó és kész.
Hee, igazad van, egyik válaszoló:D nem tom pontosan melyik, na de én 2,5 oldal kritikát írtam, amiben kb csak a hibákat veséztem ki:DD
Amúgy kérdező jól megnevetett ez a férfias Kirito és kedves Asuna szöveg:DD meg persze a többi, de ezen a földön feküdtem:D
Ohyea EPIC FAIL SAO xd
FÉRFIAS? OMGFWTFGMGM ROFLMAO
Férfias? Egy kis gyerek aki bömböl? Akinek a személyisége egy nulla? Ha ez neked férfias akkor nem igazán tudod a fogalmát. (Ha igazi férfi karaktert akarsz látni ajánlom Guts-ot, egyik legjobban megírt férfi főhős. Esetleg Kamina de ő nem szerepelt sokáig. Ha férfia kell.. Kirito egy kisfiú volt, sőt még a "kocka" énje is egy műmájer dolog volt..)
Asuna-val csak annyi a bajom hogy rohadtul nem illet bele az első játékba, a másik meg hogy useless volt teljesen felesleges, karakter desingje jól nézett ki.. nem véletlenül volt annyi hentai DJ róla..
Milyen baki? Sorolom:
1: Személyiségfejlődés: Kb nulla volt a műmájer barátunknál pedig a szeme láttára haltak meg a barátai, minimum depisnek kellett volna lennie, sőt ilyen trauma mellé logikus lett volna ha megőrül..
2: Beta: Egy HC mmorpg-snek mint én is voltam, senki nem fogja bemesélni hogy egy gyerek végig soloz egy fél játékot egyedül egy olyan játékot amiben másik partyban is meghaltak. Betában csak egy kis részt mutatnak be.
3: Történetvezetés: Történetvezetésben minden idők egyik legrosszabb animéje volt. Ez a történetvezetés NULLA. Gyér.
4: Papás-Mamás: Elkezdtek gyereket nevelni... egy játékban. Meg egy játékban xxx-elt vele.. na tak**ogy..
5: Első játék: Nevetséges volt az egész, halálos játék, meghalt az túlélte... fordulat szar volt.
6: Történet: Egy szóval nulla. Jól kezdődött az tény, első 2 rész nagyon jó lett. Utána a történet is nulla volt, bár azért a végére a szar csavar után sikerült egy gyér sablon storyt húzniuk.
7: Karik: de ezt már leírtam, nagyon nem illett senki bele.
8: Rakás klisé és sablon: Pl hugicával, vagy a billegőmellekel, a rengeteg lolival.
9: EPIC FAILOK: Ahhoz képest hogy nem jöhetett ki a játékból, átszállították egy korházba... jah és hogy, megszakad a kapcsolat elvileg kampó..., de a legnagyobbat azon röhögtem amikor két és fél hónap kóma után FEL ÁLLT BA*DMEG! Nem vagyok orvos, de ez nevetséges, ennyi idő után annyira elsorvadnak az izmai hogy ha felül már fél csoda.
10: Grafika: Nem volt benne szinte semmi skill, holott mmorpg. AMi az ALO-ba is volt azt is már láttuk már animékben.
11: Komolyság: Ez is nulla volt, pedig nem gyér mézesmázos szarnak indult.
Ez csak az egyharmada, szívesen sorolom de felesleges. Úgy is egy tipikus divathyper vagy. Még mindig nem tudod miért jó, csak mész a sok bolond után gondolkodás nélkül mert "menő". Az hogy a legjobbnak hiszed az egy dolog, attól még egy kalap .... marad. Ahhoz képest hogy mekkora hype parádé csak 190ik a MAL-on. (Mondjuk az nevetségesebb kicsit hogy a Shingeki 10ik.., bár így is előbb érdemli meg a 10ik helyet a Shingeki mint azt a 190iket a fosonline/csak mert így jobban tükrözi a neve a minőséget/)
Volt személyiségfejlődés, mégpedih ogy Kirito az elején magyános farkas volt és aztán csapatjátékos lett Asuna meg kicsit nagyképű és magűnak való volt de mégis beleszeretett a magánakvaló Kiritoba.
Történet is volt ha neked ez nem történet akkor mi az? Bekerülnek a játékba és egy gonosz bezárja őket akiről a végén kiderül hogy jó, ez mi ha nem történet?
A papás mamás meg igazán aranyos volt, Kirito és Asuna így egy párnak tűnt jobban a kis yui is nagyon cuki volt, de ez tényleg nem illett oda.
A hugica is teljesen érthető, hogy szerette Kiritot, de ő nem lehetett vele mert Asunát szereti és ez egy komoly dráma. Az meg hogy egyből felépült hát én sem vagyok orvos de elmondom neked hogy csak akaraterő kell.
És igenis komoly volt, élet halál volt a tét, erről ennyit, máskor jobbakat találj ki ha bele akarsz kötni.
Hát azért.. elsőnek, nem két és fél hónap volt, hanem 2 év˘A˘ már csak a szépítés kedvéért:D
Yuitól egy párnak tűntek? mert nélküle aztán nem lehettek volna.. Elég zavaró volt.
A vége felé amikor Asuna kisurrant, és abba a terembe volt ahol vizsgálódtak a lila izék, azt hittem valami csápos hentaiba csap át. Komolyan... akkor már csak azért néztem végig mert a kritikámba az összes lehetséges dolgot be akartam írni...
Teljesen érthető, hogy hugica szerette a bátyót? Nem értem... Szerintem a vérfertőzés nem igazán elfogadható... Amúgy meg elég nagy hülyeség volt az is, hogy amikor a húgával kendozott, akkor a játékban elsajátított két kardos technikát használta. Hogyan? Rágondolni is rossz..
Az általad leírt karakterfejlődés... Asuna magának való? Szerintem meg egy tudatlan valaki volt, aki azt se tudta, hogyan fogja a kardot. És belőle lett egy erős valami. Itt nem fejlődés történt, hanem valami átugrott dolog, magyarán leíratlan csalás.
Kirito magányos farkas. Totál érthetetlen viselkedés. Először egyedül nekivág a játéknak, aztán csatlakozik valami gyenge céhhez, aztán amikor ő volt az egyetlen aki túlélte, akkor utána rögtön a csodás erejű szerelem elfelejtette vele mi is történt. Valóban minimum valami őrültségnek kellett volna lenni benne, mert normál ember nem bírja az ilyet. Főleg a japánok, akik annyira hisznek a kapcsolatokban, és az együtt legyőzhetetlenek leszünkben.
A másik dolog, amit nem nagyon értek. Az első VMMORPG totál csőd lett ezzel az incidenssel, de azért csináltak egy biztonságosabbat. Még is, mintha semmi nem történt volna, mintha az emberek tudomást sem vettek egy olyan dologról, hogy több ezer ember halt meg a NerveGear miatt. A logikátlanság már fáj..
Meg ne haragudj de komoly dráma? Hány éves vagy, tényleg 12? Mert ez az egész szerelmi szál kb 12 éves szintre volt lebutítva.
Te tényleg személyiségfejlődésnek nevezed azt hogy beleszeret? Tudod te mit jelent a személyiségfejlődés? DE mi a legnagyobb vicc az egészben? Hogy az AW-s Haruyuki, egy jobban megírt karaktervolt mint kirito. Mégpedig azért mert egyrészt sokkal emberibb, másrészt róla elhiszem hogy egy játékmániás kocka. Kirito egy Műmájer volt, gyérül megírt kari
Aranyos, te eltévesztettél valamit. Szánalmas volt amit ott leműveltek mint papás mamás. Amit húgica csinált azt úgy hívják hogy kishúg klisé. Amit meg Kirito azt úgy hogy patkányság... Komolyan, csak sajnálni tudlak hogy nem bírod belátni hogy egy hibákkal teli szánalmas anime volt. Az értéke kb nulla. Az meg hogy a legjobbnak tartasz egy ilyen gyér dolgot.. számomra animés pályafutásom egyik, ha nem a legnagyobb csalódása és legrosszabb animéje volt. De 2012 biztos. Annak ellenére hogy jól indult megbukott minden tekintetben.
Ennyi hülye embert. Mi a francért nem lehet elfogadni, hogy másnak igenis más az ízlése. Kérlek titeket, lépjünk már túl ezen! Aki ilyen vitákba érvelget, hogy melyik jó- e, vagy nem, azok, vagy gyerekek, vagy csőlátású barmok akik nem tudják elfogadni, hogy másnak tetszett/nem tetszett az adott dolog.
Ráadásul ne haragudjatok, de olyan szar érveket és indokokat soroltok fel, hogy azt fáj olvasni. Ebbe a 11 bakiba amit felsoroltál, még úgy is bele lehetne kötni rendesen, hogy nem láttam az animét. (De akkor megnézem a közeljövőben és "megvilágosodva" is írok valamit") Pl.: Feláll az adott illető sok idő kóma után. Ez egy anime! Ha nem láttál hasonlót más műben, megkérdőjelezhető, hogy hányat is láttál.
Mindenki más szemmel látja a dolgokat. Ezt el kell fogadni, van ilyen.
Szögezzük le nem 12 éves vagyok hanem 15 és így is tetszett és sok ismerősömnek is még a nagyobb tesómnak is, neki Asuna volt a kedvence és azt mondta nem látott még jobb női karaktert filmben , animében , bárhol.
Igen is komoly dráma , emberek haldoklanak és egymásban szeretnek mi ez ha nem komoly dráma? Nem hiszem hogy te tudod mit jelent.
Nem tudom ki az az AW, de ebben igen is volt személyiség fejlődés Kirito és Asuna részéről , még a huga is elfogadta a végén a kapcsolatukat komolyan mondom én ilyet még nem láttam.
Kirito remeke karakter , sírt , nevetett, harcolt, szeretett , mindet amit egy jó embernek kell ezért volt tökéletes főszereplő , amilyet soha nem láttam ezelőtt Asuna meg a legjobb nő.
Ha nulla értéket volt miért imádják sokan te meg ezt nem tudod megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!