Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért szeretik annyian a yaoi...

Miért szeretik annyian a yaoi animéket?

Figyelt kérdés
mindenhol látom, hogy milyen yaoi animét ismertek? hogy van ilyen yaoi anime? stb.... semmi bajom a melegekkel csak egyszerűen nem értem.... :s 14/L

2013. aug. 7. 12:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Gravitation az inkább shounen ai de szerintem az az egyik legjobb kezdésnek :) nekem is az volt az első ebből a műfajból és még mindig kedvencem :)
2013. aug. 12. 13:22
 22/37 anonim ***** válasza:
85%

"Mert buta kislányok és bemesélik maguknak, hogy hogy ez mennyivel jobb, mint a fiú lány romantikus anime, meg ilyesmi, de egy idő után kinövik, ha nem akkor meg ott gond van, mert ez beteg dolog.

A shounen is egy elég gagyi műfaj, de inkább azt nézd.

Jöhet a yaois kislányok leugatása, úgysem veszem őket komolyan."

Azért azt is vedd figyelembe, hogy a komolyabb yaoikat nem kislányok szoktak olvasni. Ha megnézed a legtöbb aktív yaoialkotót, még ha csak fan szinten is, jelentős részük a 20as korosztályból kerül ki, akik azért már nem csak azért nézik, mert jajdevicces két pasi. Sőt, ismerek olyan fiút is személyesen, aki szívesen néz egy-egy rész light yaoit egy nehéz nap végén.

Nem kéne úgy dobálózni az ilyen beszólásokkal, hogy amúgy kábé fingod nincs a yaoi fanok összetételéről.

2013. aug. 12. 20:26
 23/37 anonim ***** válasza:
14%

"Sőt, ismerek olyan fiút is személyesen, aki szívesen néz egy-egy rész light yaoit egy nehéz nap végén. "

Én szerencsére nem.

Eddig bárhol olvastam a hozzászólásaikat több különböző helyen, idióta kislányokként jöttek le.

Akkor 2 lehetőség van, a yaoi fanok nagyrésze idióta kislány, vagy a 20+os yaoi fanok úgy írnak, mint az idióta kislányok.

2013. aug. 12. 21:04
 24/37 anonim ***** válasza:
62%
hogy te milyen okos vagy... ember, vannak komolyabb yaoik is, csakúgy, mint komoly fanok.
2013. aug. 15. 14:04
 25/37 anonim ***** válasza:
Akkor azok nagyon bujkálnak.
2013. aug. 15. 21:25
 26/37 anonim ***** válasza:
66%
vagy csak te nem vagy képes észrevenni őket:I
2013. aug. 16. 14:04
 27/37 A kérdező kommentje:
nos elkezdtem nézni.... hát... érdekes :) nem mondom, hogy a kedvenc műfajom lett, de nem rossz, bár én inkább horror anime kedvelő vagyok :))
2013. aug. 16. 14:13
 28/37 anonim ***** válasza:
Nekem valószínűbb az, amit ez előtt írtam :P
2013. aug. 16. 14:15
 29/37 anonim ***** válasza:

első próbálkozásnak a Gravitaion rendben van, de könyörgöm, ne a yaoi ANIMÉKRE szokj rá, ha kicsit is érdekel a műfaj :) sokkal bővebb választék van mangákból, azok között pedig találsz minőségibbet is

vissza a kérdéshez:

amiért most szeretem: bizonyos történetekben hihetetlen, mennyire egyenlőnek érződik a két fél, és nem a nemük miatt, hanem mert egyik sem áldozza minden idejét a párjára, hanem ÉLNEK is a kapcsolatukon kívül. sajnos ez a romantikus shoujo mangák nagy részéről nem mondható el (még a shounenekről is hamarabb), a legtöbb főhősnőt a párja tettei irányítják, rajta kívül nincs is élete... kivétel pl a Tonari no Kaibutsu-kun manga, a csajnak hihetetlen elszántsága van :) BLből két jelenlegi (most is futó) kedvencem a Hana wa Saku ka és a Yuuutsu na Asa, ugyanattól az alkotótól

sajnos nem mondhatom, hogy ezért szerettem meg :) inkább csak érdekesnek, szokatlannak, újnak tűnt... ^^"

még egy off, korábbi válaszoló:

"sokkal kevésbé idegesítőek, mint egy átlag shoujo anime főhősnője"

azért az otome game-ekből készült (értsd: reverse harem, egy csaj és SOK srác) animéket én nem nevezném átlag shoujo animének...

2013. okt. 8. 23:35
 30/37 anonim ***** válasza:

OFF. Elnézést, tévedtem, az otome game adaptációk valóban nem átlag shoujo animék. :D

A Tonari no Kaibutsu-kunból is csak az animét láttam, de abban sem tetszett a főszereplő lány. Szerintem nincs a világon olyan fiú, aki ennyi visszautasítás után sem adja fel, és tovább próbálkozik. Persze ízlések és pofonok. Így azt hiszem, én inkább maradok a bl-nél. :)

2013. okt. 9. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!