Miért szeretik annyian a yaoi animéket?
"Mert buta kislányok és bemesélik maguknak, hogy hogy ez mennyivel jobb, mint a fiú lány romantikus anime, meg ilyesmi, de egy idő után kinövik, ha nem akkor meg ott gond van, mert ez beteg dolog.
A shounen is egy elég gagyi műfaj, de inkább azt nézd.
Jöhet a yaois kislányok leugatása, úgysem veszem őket komolyan."
Azért azt is vedd figyelembe, hogy a komolyabb yaoikat nem kislányok szoktak olvasni. Ha megnézed a legtöbb aktív yaoialkotót, még ha csak fan szinten is, jelentős részük a 20as korosztályból kerül ki, akik azért már nem csak azért nézik, mert jajdevicces két pasi. Sőt, ismerek olyan fiút is személyesen, aki szívesen néz egy-egy rész light yaoit egy nehéz nap végén.
Nem kéne úgy dobálózni az ilyen beszólásokkal, hogy amúgy kábé fingod nincs a yaoi fanok összetételéről.
"Sőt, ismerek olyan fiút is személyesen, aki szívesen néz egy-egy rész light yaoit egy nehéz nap végén. "
Én szerencsére nem.
Eddig bárhol olvastam a hozzászólásaikat több különböző helyen, idióta kislányokként jöttek le.
Akkor 2 lehetőség van, a yaoi fanok nagyrésze idióta kislány, vagy a 20+os yaoi fanok úgy írnak, mint az idióta kislányok.
első próbálkozásnak a Gravitaion rendben van, de könyörgöm, ne a yaoi ANIMÉKRE szokj rá, ha kicsit is érdekel a műfaj :) sokkal bővebb választék van mangákból, azok között pedig találsz minőségibbet is
vissza a kérdéshez:
amiért most szeretem: bizonyos történetekben hihetetlen, mennyire egyenlőnek érződik a két fél, és nem a nemük miatt, hanem mert egyik sem áldozza minden idejét a párjára, hanem ÉLNEK is a kapcsolatukon kívül. sajnos ez a romantikus shoujo mangák nagy részéről nem mondható el (még a shounenekről is hamarabb), a legtöbb főhősnőt a párja tettei irányítják, rajta kívül nincs is élete... kivétel pl a Tonari no Kaibutsu-kun manga, a csajnak hihetetlen elszántsága van :) BLből két jelenlegi (most is futó) kedvencem a Hana wa Saku ka és a Yuuutsu na Asa, ugyanattól az alkotótól
sajnos nem mondhatom, hogy ezért szerettem meg :) inkább csak érdekesnek, szokatlannak, újnak tűnt... ^^"
még egy off, korábbi válaszoló:
"sokkal kevésbé idegesítőek, mint egy átlag shoujo anime főhősnője"
azért az otome game-ekből készült (értsd: reverse harem, egy csaj és SOK srác) animéket én nem nevezném átlag shoujo animének...
OFF. Elnézést, tévedtem, az otome game adaptációk valóban nem átlag shoujo animék. :D
A Tonari no Kaibutsu-kunból is csak az animét láttam, de abban sem tetszett a főszereplő lány. Szerintem nincs a világon olyan fiú, aki ennyi visszautasítás után sem adja fel, és tovább próbálkozik. Persze ízlések és pofonok. Így azt hiszem, én inkább maradok a bl-nél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!