Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért szeretik annyian a yaoi...

Miért szeretik annyian a yaoi animéket?

Figyelt kérdés
mindenhol látom, hogy milyen yaoi animét ismertek? hogy van ilyen yaoi anime? stb.... semmi bajom a melegekkel csak egyszerűen nem értem.... :s 14/L

2013. aug. 7. 12:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
34%
MERT!!! ;)) Mert az otaku lányok a yaoiban lelik örömüket. Ez ugyanaz mint az Otaku fiúk yuri és ecchi animéket néznek. Ezenkívül a yaoi ugyanolyan mint a normális anime....csak egy kis lökettel. ;D
2013. aug. 10. 18:32
 12/37 anonim ***** válasza:
47%

"Mert az otaku lányok a yaoiban lelik örömüket. Ez ugyanaz mint az Otaku fiúk yuri és ecchi animéket néznek. "

Ez nem igaz! Mindkét fél között megtalálható a normális réteg, akik nem néznek ilyen szennyeket.

2013. aug. 10. 19:41
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mások miért néznek yaoit, de az én indokommal teljesen tisztában vagyok. Speciel azért preferálom a fiú-fiú párosítású mangákat/animéket, mert a hímnemű karakterek személyisége fényévekkel jobb, mint a legtöbb női karakteré. És sokkal kevésbé idegesítőek, mint egy átlag shoujo anime főhősnője. Pláne, ha az az anime egy visual novel adaptációja. Nézzük csak példának az Uta no Prince-Sama vagy az Amnesia leánykáját. Szerencsétlen, butuska, kezdetben nem igazán veszi észre, hogy egy halom bishi odavan érte, stb. És akkor az érem másik oldala: Gakuen Heaven. Ez egy shounen-ai/yaoi visual novel, aminek viszont az animeváltozata igencsak izgalmas. Egyáltalán nem az a hardcore-fajta, és akciójeleneteket is csempésztek bele, emellett a főszereplő fiú a legkevésbé sem zavart.

És még egy plusz indok - amivel szerintem legtöbb fujoshi-társam egyet is ért: Két fiú kibontakozó szerelmét és esetlegesen elmélyülő kapcsolatukat minimum kétszer olyan jó csodálni, mint a hagyományos fiú-lány párosét, ugyanis ott csak a lány helyébe képzelhetnénk magunkat, és álmodozhatnánk arról az egy fiúról, yaoiban viszont egyből kettőt is kapunk. ^^

(Bocsánat az elfuserált válaszért, próbáltam valamit gyorsan összedobni~ x///x)

2013. aug. 11. 23:23
 14/37 A kérdező kommentje:
basszus *-* milyen igazad van... azt hiszem én is elkezdem nézni :DD és igen a női karaktereket annyira nem bírom, az én mangámba is csak azért csinláok olyan lányokat, hogy megölethessem őket muhahahahaaa
2013. aug. 11. 23:26
 15/37 anonim ***** válasza:
61%
Örülök, hogy ilyet hallok. *-* (Szörnyen büszke lennék magamra, ha a yaoira a válaszom miatt kapnál rá. :D Ha szeretnéd, hogy bevezesselek ebbe a csodálatos világba, igazán szívesen fogadom az üzeneted, vagy bármi. :'3)
2013. aug. 11. 23:39
 16/37 anonim ***** válasza:
21%

"mert a hímnemű karakterek személyisége fényévekkel jobb"

Ezzel még én sem tudok vitatkozni.

De szegény kislányt ne szoktasd már rá ilyesmire...

2013. aug. 11. 23:40
 17/37 anonim ***** válasza:

Bocsánat, bocsánat~ Ha nem szeretné, természetesen nem erőltetem. :D (Megjegyezném, zsenge animés koromban (bő két éve - későn kezdtem, sajnos, de próbálom behozni a lemaradásom ^^) még én sem szerettem a yaoit. De aztán egyik osztálytársam bemutatott neki, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. :"3)

Azért annak nagyon örülök, hogy egyetértesz velem, kedves előző válaszoló. :)

2013. aug. 12. 01:05
 18/37 anonim ***** válasza:
18%
Ahogy láthattad ő még nagyon manipulálható állapotában van, két szóval meg lehet győzni.
2013. aug. 12. 09:11
 19/37 anonim ***** válasza:
Ez igaz. (Akkor valószínűleg én is ilyen lehettem, mert akkoriban, két éve még a 15. életévemet tapostam. ^^" De én nem bánom, hogy megismertettek a yaoival. :) Gomen az offért.)
2013. aug. 12. 09:53
 20/37 A kérdező kommentje:
megnézek egyet és aztán eldöntöm, hogy tetszik e :)
2013. aug. 12. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!