Miért szeretik annyian a yaoi animéket?
a legtöbb yaoinak nincs sok köze a hentai-hoz
am én azért szeretem mert szeretem a romantikus animéket viszont mivel és is homi ezért jobban szeretem azokat amik fiúkról szolnak
Nekem ez valahogy ad egy kis különlegességet, hogy két férfi szerelmes egymásba. Általában a férfiak máshogy kezelnek bizonyos helyzeteket, mint a nők, például egyszer olvastam férfi által írt yaoit, és bizony jobban tetszett, mint azok, amiket nő írt.
Mondjuk a b*sszmeg-dugjmeg-szeretlek verziójú sztorikat így se szeretem.
A romantikamentes hardcore-ra meg én a Togainu no Chi játékot szoktam példának hozni. Szex nélkül sokkal unalmasabb (az animéje speciel ilyen lett...) és jóval laposabb lenne egy női főszereplővel.
Mert buta kislányok és bemesélik maguknak, hogy hogy ez mennyivel jobb, mint a fiú lány romantikus anime, meg ilyesmi, de egy idő után kinövik, ha nem akkor meg ott gond van, mert ez beteg dolog.
A shounen is egy elég gagyi műfaj, de inkább azt nézd.
Jöhet a yaois kislányok leugatása, úgysem veszem őket komolyan.
"látom a hibáit a shounen-nek (millió van)"
Még annál is több :D
De mint mindenhol, itt is van kivétel, habár csak kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!