Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » One Piece vs Naruto?

One Piece vs Naruto?

Figyelt kérdés

Egy harcban melyik szereplők győznének? Indok is legyen.

Luffy vs Naruto

Teach (Feketeszakál) vs Itachi

Hancock vs Tsunade

Zoro vs Omoi

Akainu vs Yamato

Aokiji vs Kisame

Marco vs Killer Bee

Kizaru vs Raikage

Mihawk vs Maito Gai

Sanji vs Rock Lee

Franky vs Kankuro

Usopp vs Shikamaru

Buggy vs Mifune

Jinbei vs Neji

Crocodile vs Gaara

Vapulo vs Tenten

Fehérszakál vs Nagato (Pain)

Jozu vs Deidara

Ace vs Sasuke

Smoker vs Hidan

Nami vs Ino

Magellan vs Sasori

Doflamingo vs Choji

Vista vs Asuma

Lucci vs Kiba

2013. aug. 5. 08:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hancockból szerintem eleget láttunk, mármint hogy kővé változtat mindenkit aztán lerúgja a fejüket a háború alatt.
2013. aug. 7. 10:32
 12/17 A kérdező kommentje:
Vapulo-t sokan nem vágják, hogy ki. Mondjuk elképzelhető, hogy én is rosszul írtam ki. Lord Wapol-ról lenne szó (sok helyen, még a wikipédián is Vapulo-nak írják). Lord Wapol képessége, hogy testét fegyverekké tudja változtatni (pl.: ágyú). És Tenten is fegyverszakértő. :)
2013. aug. 7. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Wapol képessége ne maz,h a testét fegyverekké tudja alakítani. Hanem az,h bármit és bárkit megtud enni, majd az kb. hozzáadódik a testéhez és tudja formálni.

SPOILER Doflamingo egyik csatlósának van olyan képessége,h a testét akármilyen fegyverré áttudja alakítani.

2013. aug. 7. 18:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Igaz! :)

Tökmindegy, Wapol leveri Tenten-t, mint vak a poharat. :)

2013. aug. 7. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha egy dimenzióban lennének ak ktalán. De Wapol az egyik legnagyobb csicska volt a OP-ben is :D
2013. aug. 7. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Harcban összehasonlíthatatlanok... Annyi biztos viszont hogy a One Piece-ben sokkal több jól megírt karakter van mint a Naruto-ban.
2013. aug. 14. 18:34
 17/17 anonim válasza:

igazából a Buggy Mifune párbalyra én csak annyit mondok hogy tutira buggy győzne 1. Mifune nem ér vele semmit hogy feldarabolja

2. SPOILER az timeskip után Buggy Shichibukai lesz szerintetek miért? biztos sokkal erősebb lett mint volt , de lehet hogy ez is roszz feltételezés a részemről mert ugye a nagy háborúban nagyon sok dologban benne volt lehet hogy azoktól lett Shichibukai

2013. dec. 5. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!