One Piece vs Naruto?
Egy harcban melyik szereplők győznének? Indok is legyen.
Luffy vs Naruto
Teach (Feketeszakál) vs Itachi
Hancock vs Tsunade
Zoro vs Omoi
Akainu vs Yamato
Aokiji vs Kisame
Marco vs Killer Bee
Kizaru vs Raikage
Mihawk vs Maito Gai
Sanji vs Rock Lee
Franky vs Kankuro
Usopp vs Shikamaru
Buggy vs Mifune
Jinbei vs Neji
Crocodile vs Gaara
Vapulo vs Tenten
Fehérszakál vs Nagato (Pain)
Jozu vs Deidara
Ace vs Sasuke
Smoker vs Hidan
Nami vs Ino
Magellan vs Sasori
Doflamingo vs Choji
Vista vs Asuma
Lucci vs Kiba
Nem igazán lehet összehasonlítani, mivel 2 különböző világ. De sztem:
Naruto a Kyuubi miatt.
Itachi az Izanamival.
Hancockból még nem sokat láttunk, szal passz.
Zoro, mert ő Zoro :D
Akainu, mert a képessége ellen Yamato a gyenge fa utánzatával nem menne semmire.
Aokiji, mert befagyasztaná Kisamét.
Mivel Marco logia típusú is, így KillerBee nem igazán tudná megütni.
Ugyanez vonatkozik Kizaru vs Raikagére is.
Ha Gai az összes kaput kinyitná akkor ő, de akk meg is halna utána.
Sztem Sanji.
Franky, mert neki pusztítóbb fegyverei vannak, mint Kankuro bábjai.
Ha Shikamaru elfogná az árnyékkal Usoppot akkor simán ő.
Buggy valszeg fejlődött az elmúlt 2 évben szal nem lehet tudni, de ha a régi Buggy akkor Mifune felaprítaná.
Mivel Neji halott, így Jimbeinek nincs ellenfele :D De sztem Jimbei.
Crocodile mert logia, és Gara homokot használ, de Croc maga a homok.
Passz, mindkettő egy csicska.
Nagato, mert a feltámasztós Peint hátrahagyné ás ha Fehérszakáll leüt egyet akk visszahozza.
Ha Deidara képes a gyémántot felrobbantani akkor ő, ha nem akk Jozu.
Ace halott szal... De am logia típusú szal Sasuke nem tudná megütni, esetleg az Amaterasu érne vmit.
Smoker logia...
Ino mert átszállna Nami testébe és végezhetne vele.
Ez érdekes lenne, mert Magellan tele van méreggel, de Sasorinak báb teste van, nemtom hatna-e rá. Am ha minden igaz akk Magellan már nincs képessége és nem olyan erős mint volt.
Doflamingo. Mivel Oars Junior karját is simán levágta, aki egy óriás, így sztem chojival is ez történne. Plussz Dof kéepsségeit még nem ismerjük.
Vistát se ismerjük még.
Az uccsó meg érdekes lenne.
Nem válaszolnék mindenre, mert az előző már megtette, de az érdekesebbeket kiemelném.
Hancock vs Tsunade: Ugye Hancock mindenkit kővé tud változtatni, kivéve Luffyt és ugye birtokolja a királyok hakiját. Tsunade viszont erős és talán egy ütésből tudna végezni Hancockal, de Hancock meg távolból is kővé tud változtatni, szóval ez azon múlna ki a gyorsabb, de Hancock nagyobb eséllyel indul.
Crocodile vs Gaara: Na igen, ez is nagyon érdekes, mivel Croci maga a homok, de Gaara meg tudja irányítani a homokot, de Crocit teljesen elpusztítani viszont nem tudná , még megsebezni sem víz nélkül, de Croci egész teste teljesen Gaara irányítása alatt lenne, szóval ezek kb addig harcolnának míg az egyik ki nem merül.
Magellan vs Sasori: Ugye Sasorinak nincs már igazi teste, vagyis gondolom az animéből megismert formában van, szóval Magellan nem tudnám megmérgezni úgy, mint Luffyt, viszont van maróhatású mérge, szóval szét tudná marni Sasori báb testét, ámde mivel Sasorit nem fertőzi meg a méreg, ezért meg tudná sebezni Magellánt, mivel ugye ő nem logia, hanem paramecia, szóval a méreg mögött ott a valós teste. Erre is azt írnám ,hogy ki a gyorsabb, de Sasori 1-2 báb feláldozásával kárt tehet Magellan testében, egy jó taktikával még nyerhet is, azonban ha Magellan elkapja a fő testét, akkor vége.
Hancock a férfiakat változtatta kővé, akik nem tudtak ellenállni a szépségének. Szal sztem ez Tsunadével nem működne.
Magellan meg egyáltalán nem olyan erős, mint az Impel Down részekben volt. A mangafejezetek legelső oldala 1-1 szereplő sorsát szokta bemutatni, amiket az animéből előszeretettel hagynak ki. Egyszer régebben Impel Downról szólt, és kiderült,h már nem Magellan, hanem Hannyabal a góré, és Magellan teste eléggé össze volt törve, 1-2 része fémmel volt helyettesítve. Szal sztem amíg ment a sztori, vki durván elintézte őt, olyanannyira h ereje nagy részét is elvesztette.
"Hancock a férfiakat változtatta kővé, akik nem tudtak ellenállni a szépségének"
Nem, a nők is beleestek, egyedül csak Luffy nem, rajta kívül minden férfi és nő.
"a másik emberke pedig kihasználta a helyzetet és igazgató lett"
Ez nem úgy volt eddig a OP-ben a "jó oldalon",h hopp vki legyengül gyorsan átveszem a helyét. Hannyabal egy csicska volt, Luffy simán elintézte, Magellannak meg Luffy meg se kottyant, szal Magellan és Hannyabal között még nagyobb volt az erőbeli különbség. És a 2 éves időugrás után lett Magellan leváltva, szal valszeg akkor történt vmi, mert nem hiszem,h Feketeszakáll annyira elintézte volna Magellant,h 2 év alatt sem épül fel.
Nem erővel vette el az igazgatói címet, egy csomóan elszöktek impel downból, az igazgató felelőssége, őt hibáztatták és ezt használta ki szerintem.
Nem feketeszakál intézte el egyedül, kiengedte az összes bűnözőt impel downban, akik teljes szívükből utálták Magellánt, jóhogy elintézték, főleg ennyien.
Naruto
Teach
Hancockot nem láttuk igazán harcolni szóval nem mondok semmit.
Zoro
Akainu
Aokiji
Marco
Kizaru
Mihawk
Lee vagy döntetlen
Franky
Szerintem döntetlen.
Buggy
Jinbei
Crocodile
Vapulo őt nem tudom ki.
Shirohige
Jozu
Ace
Smoker
Döntetlen
Magellan
Doflamingo erejét nem láttam (csak animét nézek)
Vista igazi erejét nem igazán ismerem az anime alapján.
Lucci
Javában a One Piece karakterek erősebbek a Logia miatt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!