Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » (Naruto) Ezt nem értem. Valaki?

(Naruto) Ezt nem értem. Valaki?

Figyelt kérdés
Amikor Sasuke elhagyja Konohát és Sakura visítozik utána akkor Sasuke mielőtt elmegy azt mondja neki, hogy köszönöm. De nem értem miért és erre a témára nem tért rá senki, nem találtam semmit pedig már rég a Shippuuden-nél tartok. De idegesít, hogy miért mondta! :D előre is köszi
2013. aug. 2. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
... Na jó, nekem 2 variációm van. 1. Ezt mondta, mert csak ezzel tudta lerázni. 2. Megköszönte, hogy aggódott érte, a végsükig követte és kitartott mellette stb.
2013. aug. 2. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Crystina, tipikus fangirl nézet..

Bár én is csak egy nézetet tudok írni:

Mivel csapatban dolgozva továbbfejlődött, arra a szintre ahol már érezte hogy lehet esélye Ita-Ita ellen, láttuk, nem volt.

Sakurának meg egyszerűen azért mondta azt, mert Sakura nem tudta őt elengedni, viszont Sasuke-nek követnie "kellett" a célt a bosszú felé. Ergó ahelyett hogy köszöni meg minden, azért utasította el mert tudta hogy Itachi-ig az út Orcsimarcsin keresztül vezet, aki meg Konohaiakra nézve veszélyes.

Mondjuk valszeg tévedek, mert mély ideológiát nehéz keresni egy shounen anime karaktereiben, hát még egy sablon bosszúállóban, de ez most mind1.

2013. aug. 3. 01:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! :) Így már úgyahogy értem
2013. aug. 3. 10:25
 4/9 anonim válasza:
Azért mondta neki mert mégis csak egy csapat voltak és ő is nagyoon szerette sakurát nem csak barátilag és ez akkor derült ki miután narutoval összecsaptak a korház tetején és azon az estén beszélt sasukéval kakashi sensej és monta hogy féltékyenség miat sem szabad naruto elen fordulnia ezt pedig csak is saurára érthete. De sajnos mostanra már sasuke nem szereti se sakurát sem narutot orochimarunak sikerült minden jo dolgot ki ölnie belőle és így lett Sasukébol egy bosszúállo
2013. aug. 3. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Elozo valaszolo: khmm nem hiszem, h Sasuke epp azert lett volna feltekeny Narutora, Sakura a sima Narutoban ra se nezett a szokere, szal nem lenne oka, szerintem az erejere volt feltekeny, mivel Sasuke pontosan tudta, h Naruto magasabb szinten all, mint o, de ez benne volt Sasuke gondolataiba (a korhaz tetos jelenetnel, miutan Kakshi szetvalasztotta oket, s Sasuke elindult haza es latta Naruto rasenganjanak muvet a viztorony masik oldalan), h (asszem igy): ' vajon mennyivel lehet elorebb, mint en?'
2013. aug. 3. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak így akarta elnémítani, azalatt a kis idő alatt nyilván feltűnt neki, hogy állandóan visítozik, és így sasuke észjárása szerint kitalálta, hogy is kell elnémítani
2013. aug. 4. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Én szerintem azért mert még az olyan embereknek is mint Sasuke is jól esik ha valaki annyira szereti ôt mint Sakura. Ez olyan mit a szerelmi vallomásra is azt feleli valaki hogy köszönöm.

Keves utolsó!

A te válaszod véleményem szering alapból logikátlan.

Sasuke könnyen Sakura mögé került és anélkül is simán leüthette volna hogy mondott neki valamit. És szerintem BARÁTILAG ha nem is szerette de kedvelte Sakurát ezt amiatt gondolom hogy a Halál Erdejében meg akakarta bosszulni ôt (amikor az a hangrejeki ninja megverte Sakurát ês Sasuke éppen felébred Orochimaru támadásából).

U.i.: A véleményemnek ellent lehet mondani de kélek kultúráltan és engem mint személyt kérlek ne hülyézzetek vagy idiótázzatok le

2013. aug. 4. 17:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Elôzô vagyok

Bocsi 'véleményem szerint'

2013. aug. 4. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok:

nekem m1, az a lényeg, hogy sakura idegesítő!!!!!!!!!

2013. aug. 4. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!