Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Narutónak lehet...

Szerintetek Narutónak lehet Rin'nengánja?

Figyelt kérdés
feltéve h ő lesz az új Rikodue Sennin

#Naruto #rinengan
2013. aug. 2. 17:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha Feltételezük azt, hogy ő lesz az új sennin, akkor az beépített extra lesz nála.
2013. aug. 2. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem... nem lesz ._. 99% hogy annyira nem tápolják agyon.
2013. aug. 2. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
sztem nem, a rinnegan ugye akkor keletkezik, ha az ember eléri a sharingan mesterfokozatát, de mivel neki még sharingan-ja sincs.... sasukénak annál inlkább
2013. aug. 4. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, azért lesz Rinnegánja Narutonak HA! Sennin lesz, mert a Sennin a 6 út bölcse ugyebár. Feltételezem ahhoz, hogy a 6 út bölcse legyen kell birtokolnia mind a 6 utat. Ami azt jelenti lesz lesz sharinganja, és faeleme is. Nem tudom mi a 6 út pontosan, de biztos vagyok benne, hogy a sharingan egyike az utaknak. Személyes véleményem az, hogy nem lesz Sennin, de a kérdésben közölték, hogy ő már Sennin.
2013. aug. 4. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Maito Gai-nak és Rock Lee-nek lesz, bal szemük Mangekyou Sharingan, jobb szemük Rinnegan, a harmadik szemük a homloka közepén pedig egy Byakugan. Ezenkívül mindegyik érteni fog a fa, jég és láva elemhez is. Ezenkívül mindketten jinchuurikik is lesznek, Gai-ba elzárják a hatfarkút, Lee-be pedig a négyfarkút. Ők lesznek a legkeményebbek.

Madara, Sasuke, Naruto, Gaara...meg a többi csicska pedig mehet a Rozsdás Rákolló konyhájába mosogatófiúnak, ahol SpongyaBob lesz a csoportvezetőjük.

2013. aug. 16. 08:26
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Állati fantáziád van xD

Narutobol kétlem hogy Rikudo nm. 2 lenne... (spoiler) Felvette a remete formát most betalált Bobitonak. Sztem majd kombinálni fogja Rókucival és legyőzik Jubitot:D

2013. aug. 17. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!