Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A háború végnén a Narutonak...

A háború végnén a Narutonak is vége lesz?

Figyelt kérdés
mert lehet még beraknak +20-30 r*hat fillert, és kész :/ mert ugye (sima) narutonál is az volt, hogy voltak céljaik, mint az akatsuki széttépázása, meg Sasuke visszahozása. De most shippuudenbe ha a háború (feltéve ha jól ér véget :/) véget ér akkor már minden rossz fiú meglesz semmisítve, nem? vagy akkor kezdődni fog valami folytatás? (most ne az akkipudenre gondoljunk mert az hamis)

2013. júl. 4. 10:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Alap járaton a főszereplő a Narutó.

Kb az egész sorozatot rá építik, ha nem lenne, nem lenne jó.

A fégén neki kell a legerősebbnek lennie.

2013. júl. 4. 11:06
 2/17 anonim ***** válasza:

Egyszer úgy is vége lessz ..

A shippuuden-t pain után borzalmasan rossz , szóval tök mind1.

2013. júl. 4. 11:26
 3/17 anonim válasza:
A kérdező úgy érti, hogy az animének lesz vége, nem Naruto hal meg a háború után, bár nemhiszem, hogy vége, mivel még a manga se jár ott, még tart a háború...
2013. júl. 4. 14:52
 4/17 anonim ***** válasza:

"A kérdező úgy érti, hogy az animének lesz vége, nem Naruto hal meg a háború után, bár nemhiszem, hogy vége, mivel még a manga se jár ott, még tart a háború..."

Pedig végre egyszer lehetne valamiben egyedi a Naruto , ha mondjuk elpatkolni valami főszereplő , pl egész pofás és kevésbé sablonos vég lenne ha mondjuk Sasuke és Naruto is belehal a Madara elleni harcba , egy (igaz hogy shounen fight de..) ilyen világba simán benne lehetne szomorúbb vége ..

(Ha meg sablonosan akarja akkor , random valakit megölet Kishi , Naruto Enragel egyet , megveri a bosst és szépen hokage lessz meg boldogan élnek stb a többi klisé ..)

2013. júl. 4. 16:51
 5/17 A kérdező kommentje:
álljunk meg egy szóra! :DD ha már valakinek el kell patkolnia az miért nem sakura, amúgy sincs túl nagy haszna, és mégis csak főszereplő, én úgy képzelném el, hogy: Sakura valamikor megtanulta Chijo chipsz nagyi módszerét, és Neji-n használja, Neji feléled ő meg elpatkol, mint ló a szekér alatt :DD
2013. júl. 4. 17:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Ezért kellene valami sokak által szeretett karaktert dobni , egésznek lenne egy vérbosszú hangulata és azért nagyobb adag lenne ebből a hangulatból ha a "falu hőse" halna meg , persze nem olyan gagyi módon mint Neji ..
2013. júl. 4. 18:28
 7/17 anonim válasza:
Mi az,hogy Sakurának nincs haszna? ha ő nem lett volna ott elég sok eseménynél,akkor szerintem elég sok ember elpatkolt volna..-.- Én sem bírom a csajt,de azért még sem mondhatjuk,hogy semmi haszna.
2013. okt. 29. 08:07
 8/17 A kérdező kommentje:
így is sokan elkaptak miatta, de m1 már maga a naruto szó hallatán is rosszúl leszek, am még másfél évi az anime egy nagy harcról fog szólni, utána meg... ki tudja - Kishimoto pedig az az ember aki képes bármit teljes erőből tönkretenni
2013. okt. 29. 08:32
 9/17 anonim válasza:
Sasuke megfog halni,és csak a mangának lesz vége áprilistól....a film folytatódik.És nyáron lehet h folytatja vagy nyár után,mert még csomó dolog van ami befog következni :D most feléled majd Orochimaru,nehogy már tök hamar abba maradjon...a gond az,hogy Masashi Kisimoto még a Fairy Tail-t is csinálja,amibe ugyanúgy benne van Itachi hangja :D nem hiszem hogy abba fogja hagyni egy hamar...még lesz Movie 7 és mondom,max szünetelteti ,de folytathatja. Japánba a lakosság 80%-a minimum néz animet,és azért a Narutot sokan nézik,és szeretik. Én pl. nagyon lehangolt lettem a hír hallatán hogy abba hagyja,de néztem ilyen vlogokat és abba elvileg mondták (ha jól értettem) hogy max a manga áll meg majd és nyáron folytatja. Úgyhogy szerintem a lényeg annyi,hogyha abba hagyja,akkor nem hiszem hogy örökre... REMÉLEM BAS.ZDMEG KISIMOTO NEM HAGYOD ABBA ! :/
2013. dec. 2. 19:48
 10/17 A kérdező kommentje:

heh japánban élő régi oszt. társam szerint a japánok 80% nem szereti a narutot, am hidegen hagy, ha kishimoto képes a sz*rból - * sz*rjából várat építeni akkor hajrá, de az tuti, hogy túl sok ideig sz*rt és azalatt az idő alatt megjelentek olyan animék amik 1000x jobban lekötötték a japánok figyelmét pl.: attack on titan

kishimoto meg azt nyilatkozta: "Naruto és társai csatája a szó legszorosabb értelmében a végső szakaszában van. A Tízfarkúval, Madarával és Sasukéval kapcsolatban... minden tőlem telhető módon fokozni fogom a feszültséget. Kérlek, kövessétek még egy kicsit a Naruto nevű fiú történetét, nagyra fogom becsülni ezt." forrás: naruto-kun.hu

de am mint említettem nem érdekel, naruto első animének jó volt, viszont most a 30-40. animém után nem volt nehéz rá jönni, hogy 1000000x jobb animék is vannak, 100000x jobb karakterekkel, 100000x érdekesebb és EGYEDIBB story-val és végül de nem utolsó sorban 1000000x jobb grafikával

és igaz a shounen műfaj elég férges de akadnak benne nagyon jók:

kuroshitsuji

attack on titan

mirai nikki

Kyoukai no Kanata

angel beats

fma b

zetsuen no tempest

- és még sorolhatnám, de mindenesetre ha nem lenen vége akkor max örülnék az örömödnek, de én biztos nem folytatnám

2013. dec. 2. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!