Szeretném hogy legyen egy jó szerelmi története vagy valami hasonló pl. Sword Art Online, Accel World, Btooom!, Mirai Nikki, Guilty Crown, Date a Live, K, Toradora, Toaru Kagaku No Railgun (s), Hataraku Maou-sama, Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru, Dakara Boku wa, H ga Dekinai, Mondaiji tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo, na valami ezekhez hasonlót szeretnék ezeket már láttam azért írtam le őket de olyasmi történettel is jöhet mint pl Deatman Wonderland
-A végét kicsit összecsapták,mármint nagyon rövid időt szántak arra hogy együtt lássuk a párt mivel csak a történet vége felé jöttek össze.De nekem nagyon tetszett mert betegre tudod magad rajta röhögni :P
2013. aug. 3. 17:41
5/10 -Igazmondó- válasza:
Hasonló az ízlésünk, éppen ezért ezeket melegen ajánlom: Clannad, Clannad After Story, Kanon, Air, OreShura, Sakurasou no Pet na Kanojo, Rosario to Vampire 1,2, To Love-Ru, Boku wa Tomodachi ga Sukunai, Highschool of the Dead.
2013. aug. 3. 22:15
6/10 anonim válasza:
"legyen egy jó szerelmi története"
Akkor a SAO miért szerepel a felsoroltak között? Abban van a legrosszabb szerelmi szál, amit animeben, filmben, vagy akárhol láttam/olvastam.
2013. aug. 4. 13:24
7/10 anonim válasza:
Ao no Exorcist - shounen fight
Bakuman - slice of life
Beck - és ez is slice of life :)
2013. aug. 4. 15:39
8/10 Haru01 válasza:
Zero no Tsukaima. egy Tsundere a főszereplő.
2013. aug. 4. 16:03
9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát majd még átnézem őket szépen sorban :D de előtte még nézem nem tudom meddig a Code Geass-t egyébként jó a Sword Art Online-nak igen csak fura de azért szerintem abban is van egy szerelmi történet főleg a 12. résznél ha jól emlékszem hogy meghal Asuna de aztán "kijutnak" de Asuna még mindeg nem kelt föl olyan szomorú :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!