Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok a lentiek szerint...

Tudnátok a lentiek szerint animéket írni?

Figyelt kérdés
Szeretném hogy legyen egy jó szerelmi története vagy valami hasonló pl. Sword Art Online, Accel World, Btooom!, Mirai Nikki, Guilty Crown, Date a Live, K, Toradora, Toaru Kagaku No Railgun (s), Hataraku Maou-sama, Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru, Dakara Boku wa, H ga Dekinai, Mondaiji tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo, na valami ezekhez hasonlót szeretnék ezeket már láttam azért írtam le őket de olyasmi történettel is jöhet mint pl Deatman Wonderland

2013. aug. 2. 21:35
 1/10 anonim válasza:
Láttad már az Amnesia-t? Ajánlom:)
2013. aug. 3. 13:41
 2/10 anonim válasza:
Shugo Chara, Lovely Complex is még:)
2013. aug. 3. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Lovely Complex

Death Note

Kaze no Stigma

Amnesia

Uta no prince-sama Maji Love 1000%/2000%

Shiki

Hiiro no Kakera

sankarea

Arcana Famiglia

Kateikyoushi Hitman Reborn

Seikon no Qwaser

2013. aug. 3. 15:43
 4/10 Animefan13 válasza:

Kaichou wa Maid-sama!

-Ez egy nagyon jó,romantikus és humoros anime.

ToraDora:

-A végét kicsit összecsapták,mármint nagyon rövid időt szántak arra hogy együtt lássuk a párt mivel csak a történet vége felé jöttek össze.De nekem nagyon tetszett mert betegre tudod magad rajta röhögni :P

2013. aug. 3. 17:41
 5/10 -Igazmondó- ***** válasza:
Hasonló az ízlésünk, éppen ezért ezeket melegen ajánlom: Clannad, Clannad After Story, Kanon, Air, OreShura, Sakurasou no Pet na Kanojo, Rosario to Vampire 1,2, To Love-Ru, Boku wa Tomodachi ga Sukunai, Highschool of the Dead.
2013. aug. 3. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:

"legyen egy jó szerelmi története"

Akkor a SAO miért szerepel a felsoroltak között? Abban van a legrosszabb szerelmi szál, amit animeben, filmben, vagy akárhol láttam/olvastam.

2013. aug. 4. 13:24
 7/10 anonim válasza:

Ao no Exorcist - shounen fight

Bakuman - slice of life

Beck - és ez is slice of life :)

2013. aug. 4. 15:39
 8/10 Haru01 ***** válasza:
Zero no Tsukaima. egy Tsundere a főszereplő.
2013. aug. 4. 16:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát majd még átnézem őket szépen sorban :D de előtte még nézem nem tudom meddig a Code Geass-t egyébként jó a Sword Art Online-nak igen csak fura de azért szerintem abban is van egy szerelmi történet főleg a 12. résznél ha jól emlékszem hogy meghal Asuna de aztán "kijutnak" de Asuna még mindeg nem kelt föl olyan szomorú :(
2013. aug. 4. 20:21
 10/10 anonim válasza:

Hakuouki ( ez egy kicsit töris de sztem jó)

aquarion evol

kamisama kiss

hiiro no kakera

code breaker

kaze no stigma

2014. jan. 25. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!