Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért szeretik annyira a Narutót?

Miért szeretik annyira a Narutót?

Figyelt kérdés

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki szereti szar az ízlése vagy ilyesmi, csak mindenki mondja, hogy mekkora tanulsága van meg minden, de én semmit nem találta benne.

(Mármint olyan tanulságot ami ne lenne benne minden shouen fight-ban)

2013. júl. 21. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi, szimplán ismert és fel van kapva mint a legtöbb elterjedtebb shounen. Heti 1 részt el lehet vele nézni, de vannak műfajon bellül is rosszabbak. Pl tavalyi agyon hypolt szemétkupac, á lá sao. Idén a másik agyon dicsért a Shingeki is bukdácsol.
2013. júl. 21. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2013. júl. 21. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Szóval, neked ha ha az jön le egy animéből, hogy SOHA ne add fel, az nem tanulság? Ja, bocs lehet, hogy csak nekem meg még pár ezer embernek jött le ez belőle, de ezt most nem bunkózásból. :)))
2013. júl. 22. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak ez a "soha ne add fel" dolog kb az összes shounen animében benne van. És ebben a naruto sem különb, ráadásul naruto elég pofátlan anime, történet egész jó (kb egy 6/10es kategória), de minden más egyéb kisebb ötlet és a skillek coppyntások.
2013. júl. 22. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen tudom, lehet, hogy én azért védem mennyire ösztönösen ezt az animét ,mert ez volt az első anime amit láttam kb olyan 7-8 évesen, emlékszem akkor a legjobb barátnőmmel Naruto mániánk volt, szóval, lehet hogy ezért szeretem ennyire:) Láttam már sok jó animét azon kívül. :)
2013. júl. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!