Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy Tail vs Naruto/Naruto...

Fairy Tail vs Naruto/Naruto shippuden?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez a kettő anime közül melyik a jobb és miért?:O

#anime #Fairy Tail #Naruto/Naruto Shippuden
2013. júl. 21. 10:46
1 2
 11/15 Aryl ***** válasza:
Nekem egyértelműen a Fairy tail. Alapból jobban tetszik, meg igen, Gray és Gérard is igencsak segítenek a döntésben :D *-* ^.^
2013. okt. 29. 23:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Fairy tail az én szerelmem :D <3 <3 <3 De a shippuden eddig minden animét túlszárnyalt amit eddig néztem... az nagyon zseniális szerintem... :) és hajrá narusaku+ hinatát szarjuk és sasukét öljük le....
2013. nov. 27. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:

hát egyik se, ha választanom kéne, hogy melyik shounen akkor már inkább shingeki no kjoyin vagy zetsuen no tempest

fairy tail: még úgy ahogy elmegy, jók a humorok benne - bár nem az én stílusom, nem röhögöm rajta szét magam

naruto/naruto shippuuden: számomra ez az anime értékelhetetlen, régebben szerettem, de ma már csak röhögök magamon, hogy őszinte legyek szerintem ez a japán animék/mangák szégyene

tehát ha választanom kéne akk fairy tail, de am egyikse

2013. nov. 27. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
kedves, édes kérdező! úgy szeretlek!
2014. febr. 19. 01:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Utalsó, hogy-hogy? XDD :"DD
2014. febr. 22. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!