Sveacer kérdése:
Szerintetek elkezdjem e nézni újra a Naruto Shippuden-t?
Figyelt kérdés
Egyszer elkezdtem de a 100 valahanyadik résznél megáltam.
(bocs ha helytelenül írtam vmit)
2013. júl. 11. 10:31
1/7 anonim válasza:
Mi honnan a rákból tudjuk, hogy van-e kedved hozzá vagy nincs?
Azt is megkérdezed, hogy elmenj-e WC-re?
Önállóság 0.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor változtatok ÉRDEMES-E NÉZNI VAGY NEM?
2013. júl. 11. 11:12
3/7 anonim válasza:
Stem nem érdemes. A sok fillerek elfogjak venni a kedved mint nekem meg masoknak is nem cask nekem. A shippuuden kb a 170.reszig jó de utána mar nagging gáz es a rajz minöség is elég ratyi lett :/ Ned inkabb a fairy tail t as filler mentes najó van egy filler arc de az stem nagyon jó. :D remelem hasznos valaszt adtam xdd
4/7 anonim válasza:
Szia!
Ha van kedved, türelmed, időd, és szereted ezt az animét akkor miért ne?
Ha valamelyik nem igaz a fenti felsoroltak közt, akkor nem érdemes.
5/7 Anikacska válasza:
Nézheted azokat a részeket is amelyik érdekel. (Én például vissza szoktam nézni az Akatsukis részeket :D)
6/7 anonim válasza:
Én a fél Shippuudent kihagytam, csak átnézegettem a címeket, aztán azt néztem, ami felkeltette a kíváncsiságom. :P De olvasd mangában, mert ott nincsen filler..^^
7/7 KAMUI válasza:
Ja érdemes..:)
Csak sok Filler rész volt eddig de most már folytatódik a sztori és NAGYON jó újra...:) (A rajz minőség kicsit fura nekem de tűrhető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!