Nekem egy darabig a Naruto jobban tetszett de már inkább a Fairy Tail mellet vagyok mert a Naruto anime tele van(/volt) fillerrel a manga pedig sokkal unalmasabb mint volt ://
De azt el kell ismerni h a narutoban a harcok jobban ki vannak dolgozva... Ott minden meg van magyarázva mi miért és hogyan :)
2013. júl. 21. 11:00
2/15 anonim válasza:
Én mind a kettőt szeretem :)
2013. júl. 21. 11:50
3/15 anonim válasza:
Fairy Tail, 1 fokkal.
De szvsz mind kettő sima shounen fight, nem emelkedik ki a többi közül. A Fairy is max 6/10-et ér, sok a sablon a klisé és valami hihetetlenül egysíkúak a karakterek.
2013. júl. 21. 12:46
4/15 anonim válasza:
mindkettőt szeretem, de ha választanom kell akkor talán Fairy Tail
2013. júl. 21. 15:08
5/15 anonim válasza:
Mind a kettőt szeretem, régebben a Naruto volt a kedvencem, de a Fairy Tail kicsit jobban bejön. A Narutot a sok filler miatt sokáig nem is néztem, csak a manga. Ja, és a Fairy Tail mellett szól Gray. *-*
2013. júl. 21. 16:44
6/15 anonim válasza:
hát nekem egyaránt tetszik mind 2 fairy tail-ban Lucy-t utálom, narutoban sakurát mind kettőnek ez a szövege: "nem hagyom hogy bánts a barátaimat" :/
2013. júl. 21. 21:52
7/15 anonim válasza:
"mind kettőnek ez a szövege: "nem hagyom hogy bánts a barátaimat" :/"
ALapjában egy shounen klisé, szinte minden shounen animében benne van, tény kicsit unalmas..
2013. júl. 21. 21:58
8/15 anonim válasza:
nekem a fairy tail
a hangulata és jelentése miatt
bár a jelentése nem sokban tér el a narutotól de azért mégis
2013. júl. 23. 00:34
9/15 anonim válasza:
én mndkettot szeretem, de a Fairy Tail jobb :) magam se tudom miért. mindkettobol mangat olvasok, animere nincs idom...sokáig tart megnézni azt a sok részt xD amugy te utálod lucyt meg sakurát én meg hinatát és lisannát :D
2013. okt. 2. 18:33
10/15 A kérdező kommentje:
Ki utálja Lucyt és Sakurat?O.O Én mindkettő,leányzót szeretem. :P Hinatát és Lisannat,meg leszarom :"DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!