Van valaki, aki annyira utálja Sakurát (Naruto), mint én?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 11:43
11/18 anonim válasza:
Én meg mindkettőt. Nem sok jó női karakter van a Narutoban.
12/18 anonim válasza:
a naruto karakterei tényleg elvannak baszarintva, sakurina főképpen I HATE SAKURA FUCKING CHAN
14/18 anonim válasza:
Senkit nem érdekel itt Hinata, a lényeg hogy a kérdező tudni akarja, hogy más is utálja e Sakurát.
15/18 anonim válasza:
igen katica, szoval húzd le magad! amúgy meg én szeretem hinatát de mivel keveset szerepel sakura meg többet így ha zavarna se annyira zavarna mint sakura fucking chan
halál sakurára!
16/18 anonim válasza:
Én se nagyon szeretem :// elég szemét volt Narutoval.
Semmi joga nincs már, hogy Narutot megkapja.
(Érdekes, hogy csak a naruto x sakura fanok utálják egyedül Hinatat, pedig semmi rosszat nem csinált, csak azt, hogy megvédte Narutot és elég nagy az esélye Narutonál.)
17/18 anonim válasza:
Nem csak azok utálják, én egyiket sem szeretem.
De ez még mindig nem egy romantikus manga, nem fog senki senkivel összejönni, max offscreen.
18/18 anonim válasza:
nekem nincs semmi bajom vele.ez egy anime és ilyennek kialakítva a személyisége. még ha valaki nem is szereti azért nem hiszem, hogy annyira akarnia kellene hogy meghaljon.főleg meg ilyen hülye történetet kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!